Prima pagină » Actualitate » Primele înregistrări audio cu Gheorghe Dincă. Criminalul de la Caracal vorbește despre crime
Primele înregistrări audio cu Gheorghe Dincă. Criminalul de la Caracal vorbește despre crime

Primele înregistrări audio cu Gheorghe Dincă. Criminalul de la Caracal vorbește despre crime

27 aug. 2021, 17:56,
în Actualitate

Primele înregistrări audio cu Gheorghe Dincă, din închisoare, în care vorbește despre crimele de la Caracal, au fost difuzate la Antena 3.

Au apărut primele înregistrări audio cu Gheorghe Dincă, vorbind în închisoare, cu familia sa, despre crimele comise la Caracal.

”Ce vrei să faci? Asta e. În viață nu se știe cum merg treburile și uite într-o zi se pune tata și nu ești și… voi nu jedecați că treburile, în continuare, rămân cu o anchetă deschisă. Nu. E bine cum îți spune tata.

Știu, dar nu auzi? Nu că te zbați, că uite sunt bandiți care te agață, înțelegi? Se întreabă și se nimeresc aiurea.

Nu tratați treburile cu indiferență, și tu și Florin, că de aia am zis să treacă și să fie mami acolo, în caz de nu sunteți… Pe ei aia îi interesează, tată, de aia e dezbatere.

Și mie avocata aia… să recunosc că fetele sunt vii, înțelegi? Și asta ce înseamnă dacă sunt vii? Că, automat, vă luau pe voi. Dar nu sunt vii.

Că le-am zis că dacă sunt vii și dumneavoastră aveți probe, dați probe și eu trebuie să fiu în libertate ”, spune Gheorghe Dincă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *