Prima pagină » Cancan ultimă oră » Primele imagini de la nunta Andei Adam. Rochia de mireasă cântărește 20 de kilograme

Primele imagini de la nunta Andei Adam. Rochia de mireasă cântărește 20 de kilograme

30 iun. 2024, 11:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Anda Adam și Yosif Mohaci se căsătoresc religios astăzi, iar primele imagini de la eveniment au apărut deja pe rețelele de socializare. Rochia de mireasă a artistei cântărește 20 de kilograme.

Ieri, Anda Adam și soțul ei, Yosif Mohaci, spun DA în fața lui Dumnezeu, devenind oficial o familie. Emoțiile sunt la cote maxime în cea mai importantă zi din viața lor, iar lacrimile de fericire nu au întârziat să apară, mai ales când Yosif și-a văzut partenera în rochia de mireasă.

Artista a ales să poarte o rochie spectaculoasă, care a atras toate privirile. Împodobită cu pietre prețioase și cântărind 20 de kilograme, rochia a fost o adevărată operă de artă. Anda Adam a strălucit la propriu, reflectând perfect gustul ei pentru lucrurile extravagante.

Pregătirile pentru nuntă au avut loc la un hotel de lux din Capitală. Anda Adam și Yosif Mohaci s-au deplasat către biserică în mașini separate. Artista a sosit într-un bolid de lux împreună cu nașul, în timp ce mirele și o parte din invitați au început distracția într-un party bus. Pe parcursul zilei, Anda Adam va schimba nu mai puțin de trei rochii, fiecare mai spectaculoasă decât cealaltă. Vedeta a declarat că a dorit să facă din această zi un eveniment de neuitat, iar ținutele sale reflectă perfect această dorință.

Anda Adam a cheltuit 12.000 de euro pentru cele două rochii de mireasă

„Am două rochii de nuntă, făcute de Maria Japari. Vor costa în jur de 12.000 de euro. Prima este o rochie de prințesă. Conceptul nostru de nuntă este «lebanese wedding», mergem pe acest concept și pe acea idee. Este o rochiță cu care probabil că voi avea dificultăți în a mă urca într-o mașină, o să vedem cum reușim să facem asta. Cred că va trebui să facem o probă înainte ca să ne asigurăm că o să mă pot urca în mașină cu această rochiță, de unde vom pleca spre biserică. Este o ținută superbă, foarte impunătoare, cu un voal foarte lung. Mă bucur că am ocazia să port o astfel de rochie într-o zi așa specială și că o să fie o nuntă exact pe gustul și pe feelingul nostru, pentru că așa ne dorim!”, a declarat Anda Adam, pentru Ciao.ro.

Și a continuat: „Niciodată nu m-am mulțumit cu lucrurile simple. Sunt o persoană extravagantă, ca atare și rochițele mele de mireasă vor fi spectaculoase și de aceea am ales și un designer care să poată să facă ce îmi doresc eu pentru că nu sunt chiar așa ușor de mulțumit! Materialul primei rochițe este deosebit, nu va fi o rochiță albă, o să vă las să descoperiți culoarea, după ce o să mă vedeți”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *