Prima pagină » Radio » Actualitate » Primele imagini cu Leo de la Strehaia în libertate. „Prințul Țiganilor” a scăpat de închisoare

Primele imagini cu Leo de la Strehaia în libertate. „Prințul Țiganilor” a scăpat de închisoare

06 sept. 2023, 15:11,
BZI.ro, în Radio

Au apărut primele imagini cu Leo de la Strehaia în libertate, afaceristul scăpând de închisoare, după doi ani de detenție. „Prințul Țiganilor” a fost așteptat la ieșirea din penitenciar de cei mai dragi oameni din viața sa. Nu în ultimul rând, Leo de la Strehaia s-a confruntat și cu grave probleme de sănătate, suferind un AVC.

Autointitulatul „Prinț al Țiganilor” a scăpat de pedeapsa privativă de libertate. Stelică Mihai, pe numele său real, a petrecut doi ani în închisoare, pentru evaziune fiscală. Leo de la Strehaia, un cunoscut personaj controversat, aparținând lumii interlope, are acum motive de bucurie.

Primele imagini cu Leo de la Strehaia în libertate

Leo de la Strehaia a fost eliberat din închisoare și a postat o imagine pe pagina sa de Facebook. Sponsorul maneliștilor, așa cum este supranumit, a fost însoțit de cei mai dragi oameni din viața sa la ieșirea din Penitenciarul din Drobeta Turnu Severin.

La ieșirea din închisoare, Ion Stelică Mihai a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook: „Vă pup, prieteni! Am venit acasă de la pușcărie”.

Leo de la Strehaia a fost condamnat în anul 2021, la doi ani și jumătate de închisoare cu executare. Mama lui, Patroana, fratele vitreg, Ioan Mihai, și Dumitra Ionuţ au primit și ei câte 2 ani de detenție, respectiv 1 an și 6 luni.

„Prințul Țiganilor” a fost acuzat de tentativă la stabilirea cu rea-credinţă de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuţiilor, având ca rezultat obţinerea fără drept a unor sume de bani cu titlu de rambursări sau restituiri de la bugetul general consolidat. În timpul încarcerării, Leo a avut mari probleme de sănătate, după ce a suferit un AVC.

Și fiul lui Leo de la Strehaia a fost condamnat în același dosar

În luna septembrie a anului 2021, Leo de la Strehaia a intrat în vizorul autorităților pentru infracțiuni economice și înșelăciune. În acest dosar a fost implicat și fiul său, Alin, condamnat la un an și două luni, cu suspendare. Fiul lui Leo de la Strehaia a declarat în urmă cu ceva timp, că tatăl său se obișnuise cu ideea că va ajunge la închisoare.

„Tata se împăcase cu ideea că va ajunge la închisoare. Știa după felul în care s-a desfășurat procesul că nu are șanse să scape. Dar puteau să îl lase să își termine tratamentul, să scape de coronavirus, apoi să îl ducă acolo.

Iar asta din două motive, zic eu, de bun simț. Îi poate îmbolnăvi pe alții la închisoare și pentru că nu poate fi îngrijit așa cum trebuie la pușcărie, mai ales că el are probleme cardiace. Este diabetic. E supraponderal și are și alte probleme de sănătate”, declara în urmă cu doi ani fiul lui Leo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *