Primele imagini cu Dorian Popa, când a fost oprit de polițiști. Cum era îmbrăcat influencerul

07 nov. 2023, 13:54 _____ Vizualizări
BZI.ro, în Radio

Au apărut primele imagini cu Dorian Popa, din noaptea când a fost oprit de polițiști și testat pozitiv pentru substanțe interzise. La acel moment, influencerul era îmbrăcat sumar, purtând doar un halat și lenjerie intimă. Oricum, în urma scandalului care s-a declanșat, Dorian Popa a recunoscut că a fumat marijuana, însă nu atunci când a fost oprit de polițiști.

La data de 27 octombrie, polițiștii rutieri l-au oprit în trafic pe Dorian Popa. Celebrul influencer, în vârstă de 35 de ani, a fost tras pe dreapta în localitatea Domnești, județul Ilfov.

Primele imagini cu Dorian Popa, când a fost oprit de polițiști

La data cu pricina, Dorian Popa, care a fost testat pozitiv pentru substanțe interzise, era îmbrăcat sumar. Mai exact, tânărul purta doar un halat și lenjerie intimă. În picioare, acesta avea o pereche de pantofi sport.

La scurt timp după ce a fost testat pozitiv, el a fost condus la o unitate medicală din Bucureşti, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise.

„S-a confirmat prezența în organism a cannabisului”, a anunțat, ulterior, sindicatul Europol.

În acest caz, Dorian Popa este cercetat de către polițiștii Biroului Accidente Ilfov.

După o perioadă în care nu a comentat acest caz, Dorian Popa a recunoscut, într-un videoclip postat pe YouTube, că s-a drogat.

„Recunosc, am consumat canabis. Nu în ziua în care am fost oprit de poliție. Vreau să-mi cer scuze toturor celor care mă urmăresc, tuturor celor care își încep diminețile cu vloggurile mele. Am greșit, indiscutabil! La vârsta și experiența de viață pe care le am, clar nu am circumstanțe atenuante”, a afirmat Dorian Popa.

Dorian Popa s-a despărțit de iubită în urmă cu o lună

Mai mult, tot acum s-a aflat că Dorian Popa și Babs, iubita sa, nu mai formează un cuplu. Claudia Iosif nu a vrut să lase loc de speculații și a anunțat că ea și Dorian Popa nu mai sunt împreună. Influencerul de 35 de ani este liber să-și facă ordine în viață după incidentul din trafic de la sfârșitul lunii trecute, când a fost surprins conducând sub influența drogurilor.

Claudia Iosif (Babs) a pus capăt zvonurilor din ultima perioadă și a anunțat că ea și Dorian Popa nu mai sunt împreună de o lună. Într-un mesaj postat la story, tânăra designer vestimentar și-a anunțat admiratorii că nu mai e loc de speculații.

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani”, a scris Babs pe rețeaua socială.

Cu toate acestea, în urmă cu aproape două săptămâni, Babs nega despărțirea de Dorian.

„Nu vreau să discut despre așa ceva. Suntem de 11 ani împreună, e normal să facem și lucruri separat. Nu mai e ca în primul an”, declara la acea vreme Babs.

Comentarii
  • Recomand doua filme pe care le puteti gasii pe yt. The Union si The Culture High
    VIZIONARE PLACUTA!

  • Un dereglat!!! Împreună cu toți fanii lui!!! Niște dereglați, care nu știu pe ce planeta sunt. Se aduna toți la sharoma, la mall in jurul lui zici ca a venit un Sfânt. Ferească Dumnezeu! Dau si ei de 2-3 lei si se cred bogați. Bai, asta e sărac din toate punctele de vedere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *