Prima pagină » Radio » Actualitate » Primele imagini cu Bruce Willis, după ce s-a aflat că suferă de demență. Unde a fost surprins actorul

Primele imagini cu Bruce Willis, după ce s-a aflat că suferă de demență. Unde a fost surprins actorul

06 mart. 2023, 13:06,
în Radio

Au apărut primele imagini cu Bruce Willis, după ce s-a aflat că suferă de demență, actorul fiind surprins alături de câțiva prieteni. Reamintim că la jumătatea lunii trecute, familia sa a făcut publică situația gravă în care se află acesta. Totodată, soția lui Bruce Willis a făcut un apel disperat către paparazzi, să se comporte civilizat.

Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, s-a retras din actorie anul trecut, în timp ce a început lupta cu afazia, care a dus la deteriorarea abilităților sale de limbaj. Totodată, la data de 16 februarie, o declarație comună a familiei sale a confirmat că starea sa a evoluat spre demență.

Primele imagini cu Bruce Willis, după ce s-a aflat că suferă de demență

Zilele trecute, Bruce Willis a fost văzut pentru prima dată de când familia sa a dezvăluit că a fost diagnosticat luna trecută cu demență. Actorul, care s-a retras din activitate, a ieșit în Santa Monica, unde a fost surprins de fotografi alături de câțiva prieteni. Anterior, actorul apăruse în public la sfârșitul lunii ianuarie, când a luat prânzul cu persoane apropiate în Los Angeles. Acest lucru se petrecea cu doar câteva săptămâni înainte ca diagnosticul său de demență să fie făcut public.

Cu ocazia ieșirii sale în Santa Monica, Bruce Willis a purtat un pulover albastru, pantaloni de jogging negri și un fes de lână. Acesta a fost văzut servind o cafea cu doi prieteni în excursia din California. Actorul părea relaxat în timp ce stătea de vorbă cu persoanele care l-au însoțit.

Afecțiunea de care suferă Bruce Willis afectează lobii creierului din spatele frunții, care se ocupă cu comportamentul, rezolvarea problemelor, planificarea și emoțiile, cu simptome care includ schimbări de personalitate, comportament obsesiv și dificultăți de vorbire. Familia actorului a precizat că în prezent nu există un tratament specific acestei afecțiuni, dar speră ca situația să se îmbunătățească în timp.

Soția lui Bruce Willis, apel disperat către paparazzi

Emma Heming Willis, soţia actorului Bruce Willis, a făcut o declaraţie prin care le cere paparazzilor să păstreze distanța de actor, recent diagnosticat cu demență. Emma a publicat un videoclip pe Instagram, povestind un incident recent în care fotografii au încercat să vorbească cu soţul ei în timp ce acesta a fost surprins la plimbare în Santa Monica.

„Dacă eşti o persoană care are grijă de cineva cu demenţă, ştii cât de dificil şi stresant poate fi să scoţi pe cineva în lume şi să-l conduci în siguranţă, chiar şi doar pentru a bea o ceaşcă de cafea. Este clar că mai este nevoie de multă educaţie. Aşa că acest mesaj se adresează fotografilor şi cameramanilor care încearcă să obţină acele exclusivităţi despre soţul meu. Rămâneţi în spaţiul vostru.

Ştiu că aceasta este treaba voastră, dar poate fi doar dacă rămâi în spaţiul tău. Te rog să nu ţipi la soţul meu, întrebându-l cum se simte. Nu faceţi asta. Lăsaţi-i spaţiu. Permiteţi familiei noastre sau oricui este cu el în acea zi să-l poată duce din punctul A în punctul B în siguranţă”, a precizat soţia lui Bruce Willis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *