Prima pagină » Local » Primele declaraţii ale IPJ Iaşi după accidentul rutier din Bălţaţi. Şapte persoane au decedat – FOTO, VIDEO
Primele declaraţii ale IPJ Iaşi după accidentul rutier din Bălţaţi. Şapte persoane au decedat - FOTO, VIDEO

Primele declaraţii ale IPJ Iaşi după accidentul rutier din Bălţaţi. Şapte persoane au decedat – FOTO, VIDEO

01 feb. 2022, 13:00,
BZI.ro, în Local

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi au făcut primele declaraţii după producerea tragicului accident rutier din comună Bălţaţi, judeţul Iaşi. Şapte persoane au decedat, după ce şoferul unui camion a intrat în coliziune cu un microbuz.

„În această dimineaţă am fost sesizaţi cu privire la faptul că pe drumul naţional 28 a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că şoferul unui autocamion ar fi acroşat o ambulanţă, iar ulterior a intrat în coliziune cu o autoutilitară. În urma accidentului a rezultat decesul a şapte persoane, iar alte două persoane au fost rănite. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurările în care a avut loc accidentul”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt Inspectoratul de Poliție Județean Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *