Prima pagină » Local » Primele audieri în cazul accidentului rutier mortal de la Lețcani! Tatăl micuțului Luca a rămas fără organul genital după impact: „Nu te-am observat” – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

Primele audieri în cazul accidentului rutier mortal de la Lețcani! Tatăl micuțului Luca a rămas fără organul genital după impact: „Nu te-am observat” – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

19 dec. 2023, 02:00, 6 ,
Cosmina Puiu, în Local

Ieri au avut loc primele audieri în cazul accidentului rutier mortal din comuna ieșeană Lețcani! După aproximativ 8 luni de zile, șoferul de TIR, patronul firmei la care lucrează și avocatul părților vătămate au dat ochi în ochi cu anchetatorii. Urmările cumplitului accident îți provoacă fiori pe șira spinării

18 decembrie 2023 a fost o zi plină de emoții pentru Alin Candrea, șoferul TIR-ului. Acesta a privit în ochi anchetatorii și a făcut niște declarații uluitoare pentru a lămuri niște aspecte din momentul cumplitului accident. Să fie oare vinovat? Acest lucru încă nu se poate ști cu exactitate, dar cert este că un băiețel de 3 ani și-a găsit sfârșitul în urma impactului, tatăl său a rămas fără organul genital, iar fratele micuțului Luca probabil că încă vede scena îngrozitoare la care a luat parte chiar pe trecerea de pietoni.

Primele audieri în cazul accidentului rutier mortal de la Lețcani

Din data de 19 aprilie 2023, de când s-a întâmplat tragedia, și până în acest moment, în anchetă nu au apărut detalii noi. Ieri a fost audiat șoferul de TIR, având calitatea de suspect în cauză, precum și patronul firmei la care lucra în acel moment. Reporterii BZI au luat legătura cu avocatul lui Alin Candrea și au cerut un punct de vedere în legătură cu primele audieri.

„În urma declarațiilor date de către părțile din dosar și în urma imaginilor video rezultă faptul că pietonii erau într-un unghi mort, iar după părerea mea, consider că culpa este în totalitate a pietonului, lucru care îl puteau confirma și persoanele de la fața locului în momentul producerii accidentului. Din păcate, organele de urmărire penală nu au audiat niciun martor ocular și nu înțelegem de ce, pentru că vorbim despre moartea unei persoane.

Clientul meu a fost în stare de șoc după ce a aflat ce s-a întâmplat, lucru care poate fi dovedit cu acte medicale. Sunt foarte mulți bani în joc de la asigurări și am dubii cu privire la obiectivitatea expertului și la modalitate de desfășurare a anchetei, pentru că nu este posibil să nu existe nici măcar declarația unui martor ocular”, a declarat Codrin Stupariu, avocatul șoferului de TIR.

De asemenea, la audieri a fost prezent și avocatul părților vătămate.

Alin Candrea a făcut niște declarații uluitoare

Ieri, Alin Candrea și-a amintit de scena îngrozitoare din data de 19 aprilie 2023. Acesta își amintește cum a văzut mai multe persoane sub roțile TIR-ului pe care îl conducea. El a reușit să pună mâna pe tatăl copiilor, Ciprian Aneculăesei, căruia a reușit să-i spună niște cuvinte la care nu a primit niciun răspuns.

„Ce faci, omule? Nu te-am observat. Tu mă bagi la pușcărie”, a afirmat Alin Candrea în cadrul primelor audieri.

Vă reamintim că Ciprian A. și cei doi băieței ai săi, Luca și Gabriel, au fost loviți de un șofer care se afla la volanul unui TIR. Dacă Gabriel, în vârstă de 6 ani, a suferit leziuni ușoare, din păcate, micuțul Luca și-a pierdut viața în urma impactului, iar tatăl lor a fost rănit grav.

Iată că după 8 luni au avut loc primele audieri în cazul accidentului rutier mortal din comuna Lețcani. Locuitorii din zonă au protestat timp de o săptămână, revoltați de faptul că autoritățile nu au montat un semafor pentru a evita astfel de tragedii. Șoferul susține că este nevinovat și că, dacă pietonii s-ar fi asigurat, ar fi putut evita o astfel de tragedie. Cu toate acestea, și-a exprimat regretul față de cele întâmplate.

Comentarii
  • Bai Codrina ??? Mai bine îți vezi de treaba ta . Nici măcar de vrăjeala nu ești bun

  • Ce avocat mizerabil și avar….să declari că pietonul, pe trecerea pentru pietoni este vinovat!!! Marș în Iad cu tot cu familie, ordinarule de avocat. Unghi mort, nu există! Există oglinzi montate peste tot, există atenție, există șoferi profesioniști…dacă nu ai aceste lucruri, te apuci de altă meserie, nu te obligă nimeni să te urci pe un camion care are „unghi mort”! Sper ca judecătorii să condamne maxim șoferul și avocatul să se abțină de a da verdicte înaintea unei decizii judecătorești….

  • Oprește în morții mă-tii la distanță față de trecere și o să vezi, nu opri cum fac toți tiriștii, pe trecere, ca să intimidați pietonii să nu mai traverseze. În morții voștri de criminali profesioniști, voi și cu majoritatea taximetriștilor….niște scursuri….

  • Nu există obligația de a traversa strada pentru pieton să nu fie în unghi mort!
    Există niște bulangii de criminali, care nici măcar ucigași nu sunt!
    Nu este ucidere din culpă, ci omor cu intenție indirectă!

  • Închisoare minim 30 de ani care si așa este prea puțin . Se asigură cine are arma în mâini și picioare de 10 tone mai bine că pietonul. Trebuie schimbata limita de viteza în localități .

  • Mașinile de pe sensul opus nu se mișcau așteptând să treacă cei 3 ,criminalul a pornit că se grăbea la furat lemne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *