Prima pagină » Local » Primarul USR de la Rediu a snopit în bătaie o femeie din localitate! Se anunță revoltă în comuna ieșeană. Ce au transmis autoritățile – UPDATE, VIDEO

Primarul USR de la Rediu a snopit în bătaie o femeie din localitate! Se anunță revoltă în comuna ieșeană. Ce au transmis autoritățile – UPDATE, VIDEO

29 iun. 2023, 23:16, 43 ,
Sorin Pavelescu în Local

Incident haluciant în comuna Rediu! Primarul Ciprian Grosu a agresat un angajat al primăriei. Bogdan Raduc, un bărbat din localitate îl acuză pe primarul Ciprian Grosu de violență. Bărbatul susține că primarul Ciprian Grosu i-a agresat soția, a împins-o, a bruscat-o, i-a adresat injurii, ulterior i-a prins mâna în ușă, după cum se poate vedea și din certificatul medico-legal, pe care Maria Răduc, cunoscută de apropiaţi ca Iulia Răduc l-a scos de la IML.

UPDATE: Soțul victimei a postat pe rețelele de socializare un scurt video cu atitudinea primarului Ciprian Grosu față de angajații instituției.

UPDATE: În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal.

„La data de 29 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Lețcani au fost sesizați de către o femeie din comuna Rediu cu privire la faptul că aceasta are un conflict cu un bărbat, pe raza comunei Rediu.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,purtare abuzivă”.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis IPJ Iași.

Știre inițială

Totul ar fi început în momentul în care femeia agresată a mers la primărie să rezolve o problemă legată de cadastru din primărie, moment în care Ciprian Grosu ar fi avut acte de violență la adresa acesteia.

„Nu sunt genul de om care provoacă, însă doresc să vă anunț (chiar dacă poate unii bănuiați) că și familia mea suferă din cauza Primarului din comuna Rediu, județul Iași, Constantin Ciprian Grosu, incapabil sa fie OM.
Astăzi, 29.06.2023, la orele 15:30, în Primăria Comunei Rediu, susnumitul a arătat ce înseamnă a fi bărbat, în opinia dânsului: să împingi o femeie, să o bruschezi, să o înjuri, să îi prinzi mâna în ușă și să o dai afară ca pe un câine.
Nu sunt imagini dintr-o țară bananieră, sunt chiar rezultatele acțiunilor susnumitului.

SOȚIA mea, Iulia Raduc, încercând încă odată să facă bine comunității în care locuim, prin rezolvarea dosarelor legate de cadastru din primărie (gratuit conform contractului de voluntariat) a fost AGRESATĂ violent de primarul Grosu.
Așadar, în conformitate cu art. 162 din Codul Administrativ, voi redacta o cerere către Prefectura Iași și rog pe toți cetățenii comunei Rediu care consideră că merită mai mult să se alăture acestui demers.
Vreau să mă ajutați #legal să strângem semnături necesare.
Eu m-am abținut cu credință în Dumnezeu să nu săvârșesc acte de violență asupra lui, considerând că legea știe ceea ce este mai bine de făcut.

Într-o zi plină de semnificație duhovnicească (cinstind doi stâlpi ai creștinismului, Sf. Ap. Petru și Pavel) am fost supus la o încercare, asemeni Sf. Ap. Petru în Grădina Ghetsimani, când dorea cu sabia să-și apare „liderul” pe Hristos. Astfel, eu am vrut să-mi apăr soția.

În nicio formă şi în nicio împrejurare, obiceiul, cultura, religia, tradiţia şi onoarea nu pot fi considerate drept justificare pentru niciun tip de acte de violenţă definite în lege.
Trag nădejde că și Consiliul Local Rediu va susține acest demers normal pentru o comunitate care de 3 ani suferă din toate punctele de vedere pentru ambiția unui individ.
Așa să ne ajute Dumnezeu!!!”, transmite soțul femeii agresate de către primarul comunei Rediu, Ciprian Grosu.

Incidentul va fi discutat în cursul zilei de mâine, 30 iunie 2023, în cadrul şedinţei Consiliului Local al comunei Rediu.

Comentarii
  • Sa ne sugi Ciprian !

    Pleacă jegule din primărie ,mergi la montat geamuri in gura mati de sclav obosit ,sa mori in chinuri si sa fii frecat in oaca de fiica ta !
    Ești un bou ,un prost
    Huuuaaa ! Salahorule !!! Gunoiule !!!!

  • Grosu Mincinosu

    Un golan de primar! O eroare care trebuie îndreptată prin trimiterea acestui specimen acolo unde ii este locul, adică la prășit!

  • Fața lui spune tot, un retardat autist, ăștia ar trebui evaluți psihologic înainte de a-i lasă să candideze. Cel mai prost primar din țară, mergeți în oricare zi la primărie să auziți cum ies toți cetățenii comunei Rediu înjurând primarul.

  • Grosulică, fă-ți bagajele și pleacă. Daca eram in locul soțului te nenoroceam in bătaie, oricum nu scapi nebătut, panarama ce ești. PS zic fetele că o ai mică

  • Grosu combinatoru'

    Cum de te-ai împrietenit cu Don care te-a înjurat și era să te bată în primărie? In loc sa stai la munca, toată ziua ești cu el la băut și la combinatii.

  • Plang rechinii imobiliari??

    Bogan Raduc nu era tipul cu dosare la dna pentru falsificare de acte pe terenurile oamenilor, și apoi trecerea lor în proprietatea rechinilor imobiliari? Hehe a dat de un primar care nu joacă după muzica lui și își bagă soția la înaintare. Bravo maestre!

  • Înscenare pusă la cale de mafia locală . Haidăii și Paraschivii susținuți de imobiliarii din zona își fac datoria . Multi prosti la Rediu se duc după fentă!

  • Incidentul este unul foarte grav, nebunul asta trebuie mâine demis, nu ai voie sa bați o femeie, indiferent care ar fi fost motivele. E unul mai sus care comentează și lauda „fapta” de vitejie a lui Grosu. Mă întreb dacă era nevasta-sa, tot cu prostu’ ar fi ținut?

  • Petiție de demitere

    Tragic eveniment, îmi pare rău de doamna Răduc. De Grosu nu merita sa vorbim, toată comuna știe ce greșeală a făcut când l-a votat și cât de rău le pare că au aduc o catastrofa să-i reprezinte. Îl sustin pe soțul doamnei și-l asigur că strângem semnăturile tuturor locuitorilor comunei Rediu că să-l trimitem înapoi la Prestarea, daca l-o mai primi.

  • Nebunule, bați femeile, așa îți arăți bărbăția pe care nu o ai? Oare nu cumva femeia nu a vrut să fie parte într-o manevra de-a ta de ți-a sărit muștarul și cașul de la bot? Ai schimbat cadaștriștii mai ceva ca amantele futu-ti rasa mătii de boschetar.

  • Viaceslav zborojvkya

    Se pare ca omul de baza al primarului Grosu si anume doamna de la urbanism Susan Petronela ( la multi ani in piranai pentru ziua de ieri ) a fist inlaturata si arestata!!! Se aude ca si primarului i se pregateste ceva mai de bine…. “Curand un scaun cu rotile”, cica “omul” nu doarme….🤔🤔🤔

  • Atentie!!! Acest penal Raduc nu are dreptul sa intocmeasca acte deoarece are dosare la DNA si face noile falsuri pe semnatura sotiei.
    Mai Gunoiule care falsificai acte cu notarelul florea de la Valea Lupului alt penal cu terenurile de la Piata Pacurari vorbeti de Dumnezeu, mai panorama, tot Iasul te cunoaste, te ai ascuns la Rediu si te dai credincios. Cautati pe Google ionut bogdan raduc sa vedeti ce excroc tine morala.

  • Ăștia mai mari, mai sefi de la USR, nu au nimic de spus? Este unul Bodea care-l înjură pe tiktok pe Chirica toată ziua. Sa se uite la el în curte, suntem curioși ce masuri se vor lua. Evenimentul de ieri nu e singular, Grosu își pierde autocontrolul zilnic, cel de ieri e cel mai grav de până acum, dar poate o fi unul care să-l pună la punct. Că o fi de la DNA sau dintre locuitori, nu contează, doar sa fie.

  • Mie Grosu mi se pare un primar bun!..nici voi nu știți cum sa-l mai injositi și sa ștergeți podeaua cu el. Ba ii băgați la înaintare o femeie ba ca are nereguli în primărie dar din toți primarii e singurul care luptă cu baronii și mafioții.nu vad decât un cerc de pandaci care îl atacă mereu. Grosu este un primar bun nu va mai înfoiati atâta eu am să-l votez data viitoare. De când cu denigrarile astea mi-am dat seama ce fel de om este el.

  • SĂ COMBATEM ALCOOLUL PRIN CONSUM !

    Oameni de valoare dom’le! Ce mai…..
    Și-au ales bine Rădenii! Decât un mut, mai bine unu care să îi ,,arde!”

  • Asta nu e de la „vocalii” USR-isti, care au distrus tara cu programul PNRR? Intreb pentru un prieten din Rediu care se „tavalea” de bucurie ca cica astia vor face binele tarii. Doamne fereste! Mai votati USR , AUR, SOS si veti vedea daca mai apucati cum v-ati distrus nepotii si stranepotii!

  • ce i mai placeau femeile, mergea la fetisoare, ce a mai „vizitat o” pe una Andrada de pe Moara de Foc… acum le loveste..

  • ce i mai placeau femeile, mergea la fetisoare, ce a mai „vizitat o” pe una Andrada de pe Moara de Foc… acum le loveste..

  • Toti psd-isti s-au apucat sa dea comentarii.
    Iar daca nu-s psd-isti sunt putorile imputite din primarie care nu vor sa munceasca.
    De consilierii locali nici nu mai vb ca sunt niste paraziti inutili.

  • credeam ca USR e altfel, dar nu asa :))

  • Bravo omule.La ce mufa are acest „primar” nici la păscut caprele nu se încadrează.

  • Cine nu sare nu vrea schimbare.

    Cozet, draga mea candidata, iaca Grosu iti face reclama ca sa castigati alegerile. Ce muyyyye v-a dat Cezarica, zau ca o meritati. Perdantilor, o sa va fyuuuta Drula ca ii trageti procentele jos la partiduletul de hipsteri.
    Ontopic, cu parere de rau pentru doamna agresata, dar sunteti victima consatenilor majoritari votanti de hastag. Cumva, aveti ce ei au ales.

  • Că femeia este serioasă posibil să-l fi înfuriat. Un nenorocit ce-și merită pedeapsa maximă.

  • Partidul LGBD, pardon USR, ca tot aia e, la viitoarele alegeri nu va trece pragul electoral de 5% ca să poată întra în parlament, s au lămurit romanii cu ei

  • Amicul vostru

    E obișnuita cu bătăile, primește in fiecare zi de la barba-su… sigur i-a mai dat încă vreo doua sa fie mai credibila treaba. O mahalagioaica și un gherțoi cocalar. Trebuie sa-i pună cineva la punct ca se cred zei.

  • La cât este de enervanta și eu as bate-o..:)))))

  • Primarul e membru usr-piride–o fi fost supârat grosulicâ câ poate organiz un marș piride cum a organizat chiricul la iași–-ha ha ha –-

  • Ați auzit ce spune în filmare? „Vrei să-ți dau acces la chiloții mei”, pai asta e primar sau patron de videochat? Cum te suporți măgarule ce ești, asta e comportament de om care reprezintă una dintre cele mai mari comune din Iași?

  • totul pleaca ca e userist,daca era aurist sau pesedist era bun pt cititorii vostri plus voi

  • Educat domnul cu ghiozdan de USR

  • „Se vede din certificatul medico-legal ca primarul i-a prins mâna în ușă angajatei”?!?!?… :))))) Ce va mai place shaworma!!!

  • Râgâi și bess de plăcere că aveți ce ați votat. Și mai mult decât atât.

  • Ce mai contează încă 2-3 palme pe lângă pumnii și picioarele pe care și le ia de la soțul ei. Acum vor despăgubiri probabil. Sunt penibili rau. Nici gestul primarului nu a fost ok dar cu siguranța ea a început scandalul.

  • Cumva îi trage și beșinoaie în nas ?

  • Femeia nu are un sot, un frate, un var, un iubit care sa-i faca gura teren viran primarului, sa lucreze stomatologul un an la dantura lui ?

    Astfel de impotenti, pentru ca un barbat potent nu ar face asa ceva, ar trebui sa primeasca de zece ori mai mult decat rau au facut, sa le iasa smhecheriile din capul lor de retardati.

    Daca femei are un astfel de barbat care sa-i scoata dantura primarului dar nu o face, inseamna
    ca-si merita soarta, ca intreaga comuna.

    Aceste scrusuri nu se dau pe brazda cu vorba buna.
    Daca acum nu-i scoate nimeni dantura aceste scene se vor repeta si cu alte femei, pentru ca la barbati adevarati acest cretin nu are tupeu sa se dea pentru ca ajunge in shantz in cateva minute.

  • Ciprian Grosu

    Dragilor, vă anunț oficial că astăzi mi-am depus demisia de la primăria Rediu, pentru a mă putea pregăti pentru alegerile de primar la Iași, eventual la capitală. Ce am avut de arătat, v-am arătat, știu de toate, chiar și puțină bătaie, am demonstrat-o pe minori și pe femei. Va las cu bine, sau cu vânătăi, al vostru cichichan zis ciprian.

  • Stau și mă întreb dacă acest incident s-ar fi întâmplat undeva prin Franța, ce s-ar fi întâmplat cu acest luptător? Cred că era deja dezmembrat.

  • Cam cusuta cu ață alba povestea. Deja miroase a campanie electorală la Rediu? Ala vorbește de sfinții din ziua de 29 iunie, de binele comunității, etc…….. nu prea pare afectat de „agresiunea” asupra soției, cu mai mult sa dea bine ca imagine

  • CAMPANIE ELECTORALA IMPOTRIVA PRIMARULUI. MAFIOTII DIN REDIU VOR SA-L MANJEASCA. MAI BUN CA EL NU PUPA COMUNA.

  • Femeia are un soț și 3 fete.Soțul este cadastrist .Dar are o gura și un caracter jegos .Sigur a țipat ,a urlat sau jignit ca așa e caracterul femeii.

  • Nu vă treziți vorbind aiurea

    Iartati mă, oamenii sunt foarte ok, daca nu cunoașteți nu comentați aiurea. Sunt respectuoși și corecți, nu integ de ce vă luați de ei, interesați vă de ceea a făcut primarul și de atitudinea lui, apoi deschideți va ciocul

  • Dealul zorilor

    Pupi in cur,culmea îți și place,sa vii sa ma pupi și pe mine zdreanța de om

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *