Prima pagină » Actualitate » Primarul unei comune din Prahova jignește persoanele în vârstă care merg la biserică – AUDIO
Primarul unei comune din Prahova jignește persoanele în vârstă care merg la biserică - AUDIO

Primarul unei comune din Prahova jignește persoanele în vârstă care merg la biserică – AUDIO

13 oct. 2020, 10:35,
Elena Nicoleta BUJOR în Actualitate

Adrian Ungureanu, primarul comunei Brebu, din Prahova, a fost înregistrat în timp ce jignește cetățenii. Edilul adresează cuvinte triviale „babelor de la biserică”, dar aduce în discuție și despre următorul lui mandat, unde „nu mai e nimica de făcut”.

„Am minte diabolică. Nu iert. Ai greşit faţă de mine, nu te iert. Aşa sunt făcut. Nu greşesc faţă de tine, nu greşi față de mine, că nu te iert. Pe tine, pe familia ta, nu contează. Calc pe morminte”, spune edilul.

„Ascultaţi-mă ce vă zic. Atâta timp cât ăsta e director la scoală, şcoala nu va primi nimic. Poate să urle şi să mă zbiere şi să mă pupe-n c**”, sunt doar câteva dintre jignirile folosite de primar.

Din câte se pare, primarul terorizează localnicii. Un polițist local povestește că a fost nevoit să demisioneze de la primărie: „Mă trimitea la diverese persoane care îi erau lui incomode, să le cer actele și să îi invit la primărie”.

Înregistrările audio în care Adrian Ungureanu folosește un limbaj obscen au fost realizate de colaboratorii săi cel mai probabil în timpul campaniei electorale.

Întreaga înregistrare poate fi ascultată AICI! Atenție limbaj obscen!

Primarul, care și-a dezbrăcat fiica și a umilit-o, nu a scăpat de condamnare

Luni, 12 octombrie 2020, Curtea de Apel Cluj a respins apelul formulat de primarul oraşului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, la sentinţa dată în luna iulie de Judecătoria Năsăud, prin care a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

„În baza art. 421 pct. 1 lit. b din Codul de procedură penală, respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul O. T. împotriva sentinţei penale nr. 95/09.07.2020 a Judecătoriei Năsăud. În temeiul art. 275 alin. 2 Codul de procedură penală, obligă apelantul inculpat la plata sumei de 500 lei reprezentând cheltuieli judiciare ocazionate de soluţionarea apelului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 12.10.2020”, se menţionează pe site-ul Curţii de Apel Cluj.

Dosarul care cuprinde refuzul de a i se preleva mostre biologice a fost înregistrat la Judecătoria Năsăud în decembrie 2018, iar sentinţa a fost dată după un an şi jumătate.

Conform deciziei apărute pe site-ul judecătoriei, Traian Ogâgău a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare. În numele lui, a fost stabilit un termen de supraveghere de doi ani, perioadă în care ar trebui să urmeze un curs de legislaţie rutieră şi să presteze 80 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii în domeniul serviciilor publice, chiar în cadrul primăriei pe care o conduce.

În urmă cu două săptămâni, Traian Ogâgău a câştigat cel de-al doilea mandat de primar al oraşului-staţiune Sângeorz-Băi din judeţul Bistriţa-Năsăud. El a candidat ca independent, însă a avut parte de susținerea PNL, fiindcă a făcut parte din acest partid.

În perioada campaniei electorale, Ogâgău s-a ales cu un alt dosar penal, pentru rele tratamente aplicate fiicei sale minore, după ce în spațiul public a apărut a unui material video filmat de primar în timpul unei vacanţe la schi, în Austria.

Primarul a filmat momentul în care îşi umileşte propria fiică

Primarul PNL din Sângeorz-Băi filmează clipele în care acesta îşi umileşte propria fiică. Traian Ogâgău şi-a dezbrăcat fiica şi a pus-o să stea în genunchi, cu mâinile ridicate deasupra capului. Întreaga întâmplare a durat minute în şir, timp în care fetiţa plângea şi implora să se oprească. Tatăl nu s-a lăsat şi a pus-o pe fetiţa să repete o frază minute în șir:

„Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, sunt câteva dintre propozițiile pe care bărbatul o pune pe fetiță să le repete.

În cazul acestuiprimar intervine Autoritatea Naţională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii (ANDPDCA) și solicită sesizarea organelor de cercetare penală. Totodată, Autoritatea cere presei să nu promoveze aceste imagini.

Nici Poliția nu a rămas indiferentă și s-a autosesizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *