Prima pagină » Local » Primarul și viceprimarul din Pașcani, acuzat că aruncă deșeuri pe câmpurile municipiului! La câteva zile după ce un consilier local a sesizat problema, acoperă faptele – VIDEO

Primarul și viceprimarul din Pașcani, acuzat că aruncă deșeuri pe câmpurile municipiului! La câteva zile după ce un consilier local a sesizat problema, acoperă faptele – VIDEO

13 iul. 2022, 02:00, 3 ,
Andreea Andrei în Local

În municipiul Pașcani, primarul Marius Pintilie și viceprimarul Neculai Rățoi aruncă deșeuri pe câmpurile municipiului. Aceștia au militat în trecut împotriva acestor practici, ba chiar au luat “măsuri” drastice în legătură cu aruncarea deșeurilor la întâmplare.

Ipocrizia administrației din municipiul Pașcani este fără limită! Primarul Marius Pintilie aruncă deșeuri pe câmpurile municipiului după ce nu cu mult timp în urmă pleda împotriva acestor practici. În mediul online au apărut imagini cu un utilaj al primăriei care arunca deșeuri pe un câmp din apropierea orașului Pașcani, iar la câteva zile, viceprimarul Neculai Rățoi a fost surprins în același loc, unde încerca să “dreagă treaba”

Aruncă deșeuri pe câmpurile municipiului cu mașina primăriei

Unul dintre consilierii locali din municipiul Pașcani a surprins un utilaj al primăriei în timp ce deversa deșeuri pe un câmp din apropierea orașului. La câteva zile distanță a fost surprins la fața locului viceprimarul municipiului, Neculai Rățoi. Ipocrizia administrației locale vine din prisma faptului că nu cu mult timp în urmă, Marius Pintilie milita pentru pedepsirea celor care practică acest mod de a scăpa de deșeurile provenite din construcții.

“Legat de salubritatea din oraș, de curățenia din oraș, informez pășcănenii că vom monta camere de luat vederi spion, pe anumite zone din municipiul Pașcani. Mai ales în acele locuri în care se aruncă deșeuri, din construcții, din gunoaie. Eu informez pe toți cei care sunt «interesați» de acest subiect, că pe lângă amenda destul de mare pe care o să o primească, conform legii, se confiscă și mașina”, a declarat Marius Pintilie, primarul municipiului Pașcani în data de 9 iunie 2022.

Acesta a mai “povestit” cum se concentrează împreună cu administrația primăriei să facă municipiul Pașcani un loc mai curat și mai puțin poluat, curățând câmpurile și spațiile în care “anumiți oameni” au aruncat diverse lucruri.

Consilier local de la Pașcani demască ipocrizia

Sorin Olariu, pare a fi singurul “dușman” al primarului. Acesta duce “lupte grele” cu administrația locală, care are majoritate politică în Consiliul Local, pentru a se evita anumite decizii eronate, dar și pentru a se stopa anumite acțiuni ilicite ale primarului, viceprimarului și city-mangerului.

Sorin Olariu a prezentat pe pagina personală de pe o rețea de socializare toate “miș-maș-urile” pe care cei trei le fac.

“Subiectul ecologie la Pașcani, unul pe care primarul și viceprimarul ni-l flutură în față și tot  ne ceartă că «dacă nu selectați, dacă mai aruncați gunoiul prin fel de fel de zone interzise, noi vă confiscăm și mașinile».. se pare că ei știu legea, dar până a o pune în practică, mai este. Sincer vă spun, eu nu mai pot rezista să văd atâta ipocrizie, nu ai cum. Cu câtă ipocrizie, acești indivizi, care se declarau ecologiști, încalcă legea. se vede clar că este foarte mult material, plastic și deșeuri din construcție. sunt curios ce se va rezolva, am făcut plângere la Garda de Mediu. Teoretic cei de la Garda de Mediu ar trebui să confiște utilajele, sunt curios dacă fac rată la bancă să plătească utilajele, care sunt ale primăriei. Imaginile vorbesc de la sine”, transmite Sorin Olariu, membru al Consiliului Local Pașcani.

Primarul a militat împotriva persoanelor care poluează cu gunoaie aruncate la întâmplare de oameni, iar după o scută perioadă de timp a fost surprins că aruncă deșeuri pe câmpurile municipiului cu mașina primăriei.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Neculai rățoi e mort. Poate e fiu su , cristian rățoi , el este vice.

  • O adunatura de escroci ,intr un targ mort.

  • Mai bine consultati-l pe Olariu; omul nu e pus decat sa otraveasca totul in jur. Daca administratia curata terenurile din jurul orasului inseamna ca ascunde ceva. Educatia oamenilor si nesimtirea e maxima. Vedeti ce se intampla prin parcuri, pe strazi; la cateva ore dupa curatenie e horror. Primarul arunca mizeria si vicele acopera? Sunteti penibili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`