Prima pagină » National » Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, face rabat de la rezolvarea scandalului privind deşeurile: „Mai avem şi alte chestiuni de făcut”
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, face rabat de la rezolvarea scandalului privind deşeurile: „Mai avem şi alte chestiuni de făcut”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, face rabat de la rezolvarea scandalului privind deşeurile: „Mai avem şi alte chestiuni de făcut”

10 iun. 2021, 16:39,
Alexandru Ifrim, în National

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, este într-un plin conflict cu firmele de salubrizare. Însă, aceasta în loc să rezolve problemele cu cei de la salubrizare a anunţat astăzi într-un comunicat de presă ca a început repararea şi întreţinerea a mai multor străzi din zona Bucureştiului.

„Sunt destui care au impresia că ne vor ţine blocaţi în această dispută cu firma de salubrizare. Nici vorbă. Noi mai avem şi alte chestiuni de făcut la Primăria Sectorului 1. Am început astăzi o amplă acţiune de reparare şi întreţinere a mai multor străzi în zona Bucureştii Noi – Chitila. Muncitorii execută lucrări în următoarele locaţii: strada Dridu nr. 1, strada Duetului nr. 1, strada Dăeni nr. 4-8, strada Almaş nr. 33, strada Aciliu nr. 10 şi strada Pieţei nr. 10-40”, a scris Clotilde Armând, joi, pe Facebook.

Lovitura primită de Clotilde Armând

Controversatul edil USR-ist de la Sectorul 1, Clotilde Armând a primit o altă lovitură. Prefectul Bucureştiului, Alin Stoica nu a aprobat declanşarea stării de alertă pe care a solicitat-o edilul Primăriei Sectorului 1. În acest fel, războiul gunoaielor capătă un nou traseu.

Alin Stoica, prefectul Bucureștiului a explicat, în urma unei analize a situaţiei de la Sectorul 1 că nu este necesară declanşarea stării de alertă. Alin Stoica a menţionat faptul că întreaga criză a gunoaielor trebuie rezolvată prin altă metodă:

„În această dimineață, am primi documentația și nota de constatare. Din notele de constatare primite de la aceste autorități nu rezultă că există un pericol iminent, drept pentru care nu este îndeplinită a doua condiție prevăzute de lege pentru a exprima acordul cu privire la starea de alertă. (…) Există disfuncționalități în serviciul public de salubrizare, este un lucru evident pentru toată lumea și de aceea eu voi continua să caut soluții împreună cu Primăria Sectorului 1 și cu prestatorul în așa fel încât disconfortul pentru cetățeni să fie cât mai mic. (…) În acest moment nu pot să-mi dau acordul pentru solicitarea Primăriei Sectorului 1”, a spus prefectul Capitalei.

Marcel Ciolacu vrea demiterea lui Clotilde Armand

Marți, 8 iunie, după ședința Consiliului Politic Național al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu a susținut o conferință de presă, în care a anunțat că va susține inițiativa unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, vrea demiterea primarului Sectorului 1, deoarece „bătaia de joc la adresa locuitorilor trebuie să înceteze mai repede decât 4 ani”. Clotilde Armand se află în plin război cu compania de salubritate, ceea ce a dus la strângerea gunoaielor pe străzile din sector.

„Doamna Clotilde Armand a demonstrat că nu este în stare să conducă primăria. Bătaia de joc la adresa locuitorilor trebuie să înceteze mai repede decât 4 ani. Înainte să se vaite de mafia din salubtritate, ar trebui să facă o vizită prin sectorul 3 sau 4 cum arată acolo. Să vadă cum nu există gropi, gunoaie și cum arată parcurile”, a spus Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *