Prima pagină » Local » Primarul Mihai Chirica:” Nu ştiu cine este Maricel Popa şi ce vrea”. Disputa pe proiectele Iaşului
Primarul Mihai Chirica:

Primarul Mihai Chirica:” Nu ştiu cine este Maricel Popa şi ce vrea”. Disputa pe proiectele Iaşului

07 aug. 2020, 13:42,
în Local

Primarul Mihai Chirica:” Nu ştiu cine este Maricel Popa şi ce vrea. O situaţie apărut astăzi, 7 august 2020, privind obiectivele de investiţii discutate de Guvernul României în şedinţa Executivului a stârnit rumoare în mediul politic. Maricel Popa, preşedintele PSD Iaşi, a încercat să speculeze politic acest fapt, susţinând că obiectivele Iaşului, respectiv Autostrada Ungheni -Iasi -Tg . Neamţ -Tg . Mureş, dar şi sala polivalenta, nu sunt incluse în discuţii şi că actualul Guvern a minţit ieşenii.

Edilul Mihai Chirica şi ministrul Mediului, Costel Alexe, au ţinut să lămurească acest lucru

Edilul Mihai Chirica şi ministrul Mediului, Costel Alexe, au ţinut să lămurească acest lucru. Cei doi au arătat că marile proiecte ale Iaşului sunt derulate cu fonduri europene, discuţiile de astăzi din Guvern vizând doar fonduri guvernamentale.

„Nu ştiu cine este Maricel Popa. Am discutat clar de autostrada A8, am stabilit termenele, sunt la mijloc fonduri europene”, a menţionat primarul Mihai Chirica.

Acesta a fost susţinut şi de Marcel Boloş, ministrul Fondurilor Europene, care a detaliat aspecte ce ţin de finanţarea obiectivelor Iaşului

Maricel Popa, în centrul unui scandal în legătură cu Transportul Public Județean

Conform informaţiilor apărute pe pagina de Facebook a lui Bogdan Abalasi, în Transportul Public Ieşean se circulă haotic. Nu se respectă absolut nicio măsură de distanţare, iar unii dintre călători nu poartă mască.

În altă ordine de idei, judeţul Iaşi sub domnia şefului judeţului, Maricel Popa, a ajuns să arate dezastruos. Mai toate dintre proiectele promise acum patru ani de către şeful Consiliului Judeţean Iaşi au rămas la stadiul de promisiuni. În fata ieşenilor, Maricel Popa lansează acuzaţii către orice alt organ al statului, mai puţin către el. Spitalul Mobil de la Leţcani este un bun exemplu care poate scoate în evidenţă nepăsarea şi ineficienta administraţiei condusă de Maricel Popa. De la salariile uriaşe ale consilierilor personali, până la infrastructură proastă şi lipsa unei viziuni evidente, toate aceste maxime şi minime fac parte din dosarul de candidat şi şef al lui Maricel Popa.

Avertismentul lui Bogdan Abalași pentru Maricel Popa: Nu îl preocupă dezvoltarea agriculturii, a infrastructurii, gaz, apă curentă, canalizare

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, fostul subprefect al Iaşului atrage atenţia asupra practicilor pe care Maricel Popa le are când vine vorba despre cheltuirea banului public. Conform Abalași, Maricel Popa pune presiune asupra membrilor şi simpatizanţilor Pro România din judeţ.

Acuzaţiile făcute de Abalași sunt extrem de grave şi duc până la ideea ca Maricel Popa îi ameninţa cu bătaia sau cu pierderea slujbelor pe cei care susţin partidul din care face parte.

” Îl avertizez public pe Maricel Popa, să se liniștească! Știu disperarea pe care o are! Știu presiunile pe care le face, împreună cu oamenii din subordine, plătiți regeşte din bani publici, asupra membrilor PRO ROMÂNIA din județul Iaşi, adevărați reprezentanți ai stângii moderne. Mă întreb, de ce îi amenință cu bătaia și pierderea slujbelor pe membrii și simpatizanții PRO ROMÂNIA?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *