Prima pagină » Local » Primarul Mihai Chirica: Noi curse speciale CTP Iași pentru transportul refugiaților din Ucraina – FOTO

Primarul Mihai Chirica: Noi curse speciale CTP Iași pentru transportul refugiaților din Ucraina – FOTO

06 mart. 2022, 15:45,
BZI.ro, în Local

Primăria Iași a anunțat astăzi că se organizează, prin colaborare cu compania locală de transport CTP, curse pentru refugiații veniți din Ucraina, cu preluare de la Gara Socola și Gara Cristești înspre Aerport, Gara Mare sau centre de cazare publice sau private.

„De dimineață, începând cu primele ore, am organizat să transportăm refugiați veniți din Ucraina prin Moldova sau direct din țara lor de origine. Astfel, am pus la dispoziție, prin compania locală de transport, autobuze pe trasee care vizează preluarea din gara Socola și gara Cristesti spre Aeroport, Gara Mare sau centrele de cazare publice sau private.

Totodată, transportăm prin curse speciale, persoane refugiate, în mod periodic, dinspre EGros, hoteluri, cămine studențești sau locațiile gestionate de noi, spre Aeroport sau Gara Mare.

Acest proces continuă de săptămâna trecută și va persista în continuarea efortului comun, cu toate neajunsurile pe care le creează în planul local de transport.

De asemenea, am început dotarea centrului de primire a refugiaților în clădirea Municipiului Iasi, Centrul Tehnologic Regional și sprijinim dotarea centrului de primire din localitatea Holboca, respectiv sala de sport!
Lupta pentru a sprijini pe cei aflați in aceste grave nevoi, solidaritatea ieșenilor și dorința noastră de a vedea cât de curând pacea in Ucraina, va continua.

Vă mulțumesc tuturor celor implicați in sustinerea acestor eforturi!”, transmite Mihai Chirica, primarul orașului Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *