Prima pagină » Local » Primarul Mihai Chirica a mai câștigat un mandat la Palatul Roznovanu. Mihai Chirica 32,19%, Marius Bodea 26,05%, Bogdan Balanișcu 13,06%, Cosette Chichirău 14,84% și Tudor Ciuhodaru 8,95%
Primarul Mihai Chirica a mai câștigat un mandat la Palatul Roznovanu. Mihai Chirica 32,19%,  Marius Bodea 26,05%, Bogdan Balanișcu 13,06%, Cosette Chichirău 14,84% și Tudor Ciuhodaru 8,95%

Primarul Mihai Chirica a mai câștigat un mandat la Palatul Roznovanu. Mihai Chirica 32,19%, Marius Bodea 26,05%, Bogdan Balanișcu 13,06%, Cosette Chichirău 14,84% și Tudor Ciuhodaru 8,95%

10 iun. 2024, 02:22, 83 ,
BZI.ro, în Local

UPDATE 11.06.2024, ora 10.00: Rezultatele au fost actualizate:

Candidat / Nr. Votanți / Procent

Mihai Chirica / 35.128 / 32,19%
Marius Bodea / 28.431 / 26,05%
Paula Cosette Chichirău / 16.198 / 14,84%
Bogdan Radu Balanișcu / 14.248 / 13,06%
Tudor Ciuhodaru / 9.770 / 8,95%


UPDATE 12.15: Rezultatele parțiale la alegerile locale au fost actualizate:

Mihai Chirica 34.415 – 32,36%
Marius Bodea 27.462 – 25,82%
Paula Cosette Chichirău 15.681 14,75%
Radu Bogdan Balanișcu 3.969 13,14%
Tudor Ciuhodaru 9.586 9,01%

UPDATE 8:40: Pentru aproximativ 90 la sută din voturile numărate din Municipiul Iași, aproximativ 100.000 de buletine de vot, Mihai Chirica a obținut 32,6 la sută, Marius Bodea 27,7 la sută, Cosette Chichirău 14,5 la sută, Bogdan Balanișcu 13,7 la sută, Tudor Ciuhodaru 9 la sută.

PNL 24,89 la sută, 25.047 votanți

Curaj – 10,15%, 10.215 voturi.

Partidul Verde – 1,89 la sută, 1906 voturi.

Forța Dreptei 1, 83, 1842 de voturi

Pro România 1, 76 – 1772 de voturi

LEU – 1,75% – 1761 votanți

PUSL – 1,57% – 1579 votanți.

UPDATE 4.54:

Mihai Chirica: 33.1%
Marius Bodea: 25.09%
Cosette Chichirău: 14.18%
Bogdan Balanișcu: 13.37%
Tudor Ciuhodaru: 9.18%

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Rezultatele parțiale îl clasează pe Mihai Chirica pe primul loc cu un scor de 33,63 la sută.

Prezența la vot a fost de 34,68 la sută, 111.877. Persoane înscrise pe liste permanente 321.270.

„Primarul de pe TikTok”, Marius Bodea, a pierdut alegerile locale.

În urma numărării voturilor dintr-un număr mare de secții de votare din municipiul Iași rezultatele pentru alegerea unui nou primar sunt: Mihai Chirica 33%, Marius Bodea 25%, Bogdan Balanișcu (PSD) 14%, Cosette Chichirău 13% și Tudor Ciuhodaru 9%.

Comentarii
  • Marius Bodea

    Este incredibil cum iesenii i-au mai dat un mandat lui Mihaita Imobilarie! Va meritati soarta.

  • Hai SIKTYR BALANISCULEEEEE … DEMISIAAAAAA JIGODIEEEEE ! Ai făcut de râs partidul .
    Nu ai fost nici la nivelul lui Camelia Gavrilă, ai rezultate sub 2016 animaluleeee
    Care New PSD ? Ai îngropat partidul cu tot felul de oligofreni !

  • Ne meritam soarta

  • Ei ce ai făcut mușețel cochet ,mai ai o șansă acum pt a forma o majoritate cu ADU ,TE CREDEAI PE CAI ,NU STIU DE UNDE ATATA „curaj”.

  • Stefancelmare

    Trăiască toată lumea care construiește Bravo . Chirilă acum ca a mai crescut copilul poate trece la palat de la vilă. Și așa ce mai contează. Fraierii sunt. Cu sacul un lucru bun care l-a făcut Chirica știe cineva ?

  • Sujeti mielul carcotasilor. iesea primar si daca nu candida.

  • Trebuie trasla raspundere ca sa imbunatateasca calitatea cetatenilor. Iasul trebuie sa aiba un aer curat si un transport din 5 in 10 minute fara masini.

  • Bravo Iasi! Ne intalnim din nou prin trafic cu orele si prin gropi! Ne meritam soarta!

  • George de la evaziune

    Am știut că Ciuhodaru nu poate, încât l-am votat pe Chirica. Niciodată, dar niciodată, nu voi vota o spurcăciune elgibitista.

  • Prostimea clasica a idiotilor de SHOLDOVENI, niste limaxi cocliti, betivi si ANALfabeti Sa va iau rasa de malagambisti pe Shtromeleang!!!!!!!!!! si sa nu va mai suparati cind se dezic pina si ANALfabetii de prostime moldoveneasca…….

  • Când o să vă bage Ciuca și Ciolacu în război-să nu îndrăzniți să comentați!Ati fi putut schimba ceva!Dar voi tot Chi-chi-ri-ca!Bravo,moldoveni!

  • Un penal infect

  • Nu e bine deloc.

  • Cărțile au fost făcute de la Bucale, să nu între ăștia 2 la facultate! Trebuie reluată numărarea voturilor din nou sub spraveghere video.

  • Vină majoră a PSD .si a celor care au susținut calamitatea Balaniscu. Asta a fost campanie ? Să nu vii în fața ieșenilor să spui ce vei face pentru decongestionarea traficului, pentru modernizarea rețelei stradale , pentru a combate mafia imobiliară este eșec garantat. Ce lista infectă de consilieri a avut . Să pui oameni care au venit în partid de 1 an și să elimini pe cei care au muncit și au ridicat PSD din mocirla lăsată în 2020 e o curată nebunie. Consilierii locali PSD s-au comportat ireproșabil în 2020 -2024 și în CL și în comisii, la urbanism nu au generat scandaluri, au acordat audiențe, au avut amendamente, interpelări. proiecte de HCL-uri etc și tu îți bați joc de ei , îi arunci peste bord punând no name pe liste ? Pentru asta Balaniscu trebuie să plece acasă URGENT

  • Dom’ Chirica vei fi la dispozitia evreilor, in continuare.Cat mai neromanesc, cat mai internatianal,…in special zona culturala. Mare atentie!!!!!!

  • dom Chirica spune fraierilor care te-au votat planul:să transformi România în colonie evreiască…așa ți-ai plătit falsificarea voturilor!Renumarare sub supraveghere video!!!

  • Sin surse sigure va spun că jocurile au fost făcute dinainte, susținut de la București, actualul primar nu avea cum să piardă. Dar ajung să mă întreb, daca nu cumva au fost distribuite buletine de vot gata stampilate chiar cu acele autobuze al CTP observate in coloana sâmbăta. Dumnezeu mai știe, ne merităm soarta, inca 4 ani de nesimțire. Bravo ieșeni!🫣

  • daca s-au numarat voturile in stil Maria Grapini e clar.

  • Mirela Musteata

    Încă nu și-a scris DEMISIA cretinoidul de Balaniscu. Vă dați seama Camelia Gavrilă, în 2020 cu ciuma roșie , Dragnea, pandemia. mafia imobiliară, sabotajul org mun a primit 11.233 voturi, adică 13,03%.
    Acum Balaniscu având toate etichetele dezlipite de pe fruntea PSD, mâna liberă să organizeze org mun, promovare pe media, activitatea f bună a consilierilor locali PSD în consiliul local, ce face ? Ia cât Camelia Gavrilă?
    Felicitări consilierilor locali actuali PSD care au crescut evident partidul de la 16% la 22% grație activității lor în CL. Activitatea actualei Org mun PSD este reflectată în scorul rușinos a lui Balaniscu. !
    Cine a girat pe Balaniscu si la lăsat să facă ce dorește la org mun a dorit să-și bată joc de Iași. DEMISIA URGENTĂ !

  • Doi penali …are dreptate ciolacu să radă de moldoveni!

  • CURVARUL CRIMINAL bodea si-a omorat prima sotie.
    Acest criminal are mainele pline de sange, curvar nenorocit!

  • Adio, sala polivalenta, stadion, spital regional, infrastructura, o sa fie multe blocuri și o sa mergem pe jos, orașul rămâne sub dezvoltare….

  • asa se intampla ba cand esti prost de mic….cum ba, sa fie 4 contra unul :)))) pai, daca se uneau bodea chichirau balaniscu si ciuhodaru si puneau un singur candidat, chirica pierdea sigur………..vad multi care il injura pe chirica….dar ..voturile spun altceva….hai ca iar v-a tras-o chirica, este? :)))

  • Demisia Bălăniscu și Cojocaru!Ati vândut PsD la PnL!!!

  • adevaratul cistigator al alegerilor: USA
    inca 4 ani de colonie pentru fraieresteni 🙂

  • Când ești prost mai trebuie să și semnalizezi…33 aia sunt angajații și neamurile Chiricai din instituțiile statului…aia cărora tu bovanule le plasarăți salariu să stea degeaba pe banii noștri…Deci cine e prost până la capăt?!

  • Nu se poate. Iar magarul asta ?!

  • A murit Iasi – ul ! E doar de fatada ! De ce e grav ? Fiindca alunga lumea in strainatate la munca, basca aceeasi mafie.

  • Degeaba comentăm,degeaba votăm. Se știa de înainte de voturi că tot Chirica și Alexe vor câștiga. Vai de fundul nostru,ce ne așteaptă. Cu așa oameni la conducere,e clar ce ne așteaptă. Blocuri cât mai multe, străzi neasfaltate, trafic infernal și lista continuă. O să își bată joc de noi cum vor ei. O să fure în continuare și nici nu vor face ceva pentru Iași. Proști sunt cei care au votat hoții ăștia. Oare nu le a ajuns cât au furat??? Scârbe de oameni

  • Cum dracu la ti mai votat pe husenu asta ma?Multi prostani in iasul ala:)))))) spalativa cu infractoru pe cap retarzilor

  • Păcat că un partid mare ca PSD nu a învățat nimic din trecut. S-au grăbit să pună în cursă un candidat total necunoscut și fără rezultate notabile. Până ieri mulți ieșeni nu știau cine-i Balanișcu, habar nu aveau. Un singur lucru e sigur, se va lupta pentru Iași alături de echipa de consilieri locali PSD și-i va încurca golăniile imobiliare ale lui Chirica.

  • Jan Marie Chirică

    Balaniscu a vândut locurile de consilieri locali la dezvoltatorii imobiliari care i-au dat 250000 de euro pentru campania electorală și el a pus pe lista persoane agreate de Chirica care nu au habar de administrație, urbanism, infrastructura stradală . Să pui asistenți sociali, preoți penticostali, preotese etc și să nu ai un specialist pe lista e clar ce negocieri a făcut trădătorul Balaniscu și ce măcel va fi în urbanismul ieșean !
    La PUȘCĂRIE BALANISCU !

  • Sa nu va mai aud ca va plângeți de trafic…

  • Boșorogii lau ales pe asta ca le da liber sa se plimbe cu tramvaiul

  • @Serghei: asa …da vina pe bosorogi….dar TENERETU ista de ce nu a iesit la vot, tataie?? DE CE????????????????????? Intreb si eu…..Hai Chirica sa facem stadionul si sala sa le demonstrezi la astia ca au votat bine !! Hai ca poti sa le faci , fa le odata !! Vezi ca mai trebuie 1,5 milioane euro la POLI IASI

  • Da’ pulifricii astia sunt hal de candidati? Ei au convins iesenii ca nu merita sa iasa la vot, ca toti sunt o apa si un pamant, nici unul nu merita nici un vot. In sfarsit, Chirica va merge la puscarie de unde va iesi curat ca lacrima si bogat, modelul Dragnea.

  • PrimaruIncompetentIasi

    Hai sa=i dam putina gurita lui Mihaita!!!

  • Nu știu cine ești tu mă Criss de spui așa sigur ca Balălău ăsta și echipa de consilieri se vor bate să-i încurce afacerile imobiliare. Care sunt ăia? Coană preoteasă Necula specialistă în asistent socială? Popa penticostal RAȘCU economist nepracticant? Matei care are meserie incertă, Dalban priceput la s pshihologie, Hliboceanu ori Mitrofan pupila lui Bălălău ? Să fim serioși e blat făcut cu Chirica și dezvoltatorii imobiliari care au aruncat saiele pentru a avea liniște la urbanism. Balălău câți bani ai luat de la dezvoltatori ? Mă paduche flaușat tu nu ai un ban și te-ai aruncat la candidezi ? Trădător nenorocit ! PLEACĂ ! DEMISIA !

  • Bravo ieseni!

    Bai nu vă mai plângeți prin comentarii. Aveți ce au „votat” iesenii. Gata! S-a terminat! Puteți să mai comentați peste 4 ani. Mulți proști cu drept de vot, asta este concluzia!!!

  • La recensamantul din 2021 au numarat 19 milioane de cetateni. In 2024, BEC a spus ca avem tot 19 milioane de cetateni cu drept de vot. Si tot STS a prelucrat si transmis rezultatele.
    Trageti concluzia.

  • Chirica si Alexe nu vor avea liniste in noul mandat,sa speram ca iesenii nu vor mai fi cei dinainte, alegerile au fost cumparate cu saci de buletine prestampilate, pentru 100 lei asistatii sociali, pensionarii, taranii si toti fara IQ au distrus un oras, o tara intreaga. Nemtii au pus la pamant partidul lui scholtz, macron trebuie sa dizolve parlamentul si in alte tari la fel, romanii au ramas in comuna primitiva, in comunismul psd-pnl. De 33 de ani in tara asta doar psd- pnl si in tarile Europei se schimba totul la alegeri, SUNTEM RUSINEA EUROPEI . Ori de fiecare data se fraudeaza alegerile ori numaratoarea este corecta si prostimea isi voteaza fara ratiune,neantrerupt proprii criminali psd-pnl. Comasate???Acum rad toti de prostimea sarantoaca care i- a votat iar ei criminalii desfac sute de sampanii de 16.000 lei in cinstea escrocheriei pe care au facut-o.

  • Acum Cossette poate sa taca iar inca 4 ani

  • Gregorian Bivolaru

    Balaniscu nu mai minți iesenii cu SOCIOPOLUL ? Te dădeai chalanger ? Ai blatuit cu cei de la comunicare de la București să facă Palada un sondaj mincinos? Huoooooo, ORDINARULE ai reușit să înmormântezi PSD IAȘI . Canalie ai alungat oameni de valoare ca să poți juca un teatru ieftin din care partidul a ieșit învins. Sper să nu mai fii în viața ta pe lista PSD ca ești dezagreabil și necredibil. A șters Chirica podelele cu tine bă homalăule are 24% în fața ta, te-a bătut la curul gol ( cum îți place ție )

  • Mafia imobiliara impreuna cu mafiotul jubileaza. Vor urma inca patru ani de nimic.

  • Prea multe comentarii neadevarate. Dacă au câștigat Alexe și Chirica,inseamna ca cei doi sunt cei mai apreciați de către alegători. Felicitări pentru ambii nu contează dacă eu personal am votat cu altcineva. Majoritatea au decis așa este normal așa este democratic

  • Ramon -ZDI :))

    @Gregorian Bivolaru: corect , asa e, draga AS Adevarat Suporter :)) ti-am mai zis eu tie ca esti inconfundabil, ti-as zice si cum te cheama, dar ai sa te superi pe mine dupa aia :)))

  • Foarte bine. Așa este democratic

  • Pentru cei care vor stadion
    Cu acei bani se poate construi infrastructura metroului ce poate lega toata zona metropolitana si municipiul. Acesti bani pot veni doar de la Bucuresti daca suntem uniti.

  • @SRI: stii cat costa sa faci metroul? :))) 3-4 miliarde de euro ….dar, e o idee buna, sa-l faca din partea mea! stadionul si sala costa 10% din valoarea metroului si nici nu stiu sigur daca infratsrutcura si pamantul de la noi permite sa avem metrou…avem totusi 7 coline si nu stiu daca e posibil…dar Roma are metrou si are tot 7 coline, deci probabil ca se poate metrou la Iasi, de ce nu si monorail

  • Iulia Arond 19 ani

    Bravoooooooololo MIHAIIIIIIII CEL MAI TAREEEEEEEEEEEEEEE

  • Chirica sfert din sfert sau Chirica 1/8

    Cu sau fara ajutorul serviciilor sondajele de opinie l-au clasat pe Balaniscu pe locul doi in locul lui Bodea si astfel Chirica a castigat cu 33% din 34,67% adica cu 15% din cei prezenti la vot, de altfel un rezultat rusinos daca e sa ne uitam cum au castiga altii aceasta demnitate. Speranta, care moare ultima, ramane in justitie…

  • Chirica si urina din Piata Unirii

    Urmeaza extinderea cafenelei peste toata piata, inlocuirea statuii lui A.I.Cuza cu a lui Chirica si a celor de la picioare lui cu a lui Zanfirescu & co. si redenumirea in Piata Urinii. La plasa cu beculete pe care o vor avea deasupra se vor crede stele intre stele (una, doua, trei sau patru).

  • pensionarii au iesit la vot , iarasi. Un oras de pensionari.
    Bucuresti si Cluj, orase mai echilibrate, cu tineri

  • V a dat Misu o muita….orice comentariu e asa sa ne amuzam pe seama voastra

  • Alegeri suspecte !

    Bodea in toate sondajele a avut 6 %, dupa Chichirau. Cum se explica ca acest limbric , este pe locul 2 la vot? Serviciile, STS ,AI,au fraudat toate alegerile ? Am vazut ca la primarii in Capitala au scor egal unii 41% si 41%,exact parca cineva a fost la butoane sa fraudeze alegerile si in judetul Iasi la primarii doar Psd si Pnl au castigat cand se stie ca in multe sate oamenii nu au mai votat Psd si Pnl. Foarte ciudat totul cu aceste alegeri. De ce am mai avut alegeri daca nu s- a schimbat nimic , absolut totul este ca inainte de alegeri doar ca am pierdut timpul la vot si s – au cheltuit cateva miliarde euro bani publici.

  • @life: Bucuresti, oras echilibrat? Esti cu creierii la fel de prajiti ca cei care au votat pe Mucusor, primarul care n-a facut nimic 4 ani. Niciun proiect, anulat urbanismul, nimic pus in loc, doar strans bani la un buget pe care nu a stiut cum sa ii cheltuie pe niciun proiect pentru Bucuresti si bucuresteni.
    Daca sunt asa minunati, de ce nu i-au dat si un consiliu general majoritar din partidul care l-a sustinut (adica ADU)? Toti cretinii au drept de vot, aia e! Sa va fie de bine pentru urmatorii 4 ani, imbelcili trotinetisti ce sunteti!

  • Balaniscule, demisia! Si limbricul de fost prefect, la fel!
    Ati facut PSD-ul de rahat mai tare decat era!

  • Alex Costita, papagalul de serviciu

    In limita stocului disponibil va invit la o cafea si un piscot la terasa pazita de mine.

  • Sa se bucure cat mai are timp pe fotoliul de magician ca nu prinde reducerea pentru persoanele trecute de 60 de ani.

  • Esecul este dovada vie ca inca mai sunt oameni care nu bat palma cu pensionarii din servicii.

  • Chirică Firfirica, eternul primar al Iașului, fauritorul urinii…atât s-a putut…

  • Ion,esti un pork!

  • Șoșoaca președinte, primar, consilier, senator și ce mai vrea ea, un pat într-un salon de la Psihiatrie !

  • Vasile Cepoi

    Chirica si Alexe nu vor termina mandatele

  • Pâine și circ

    Fraierii nu o să înțeleagă niciodată că votul lor nu contează.

    E un circ de fațadă.

    Proteste ca-n Franța, asta ne trebuie. 😉

  • „Cei mai prosti dintre moldoveni sunt ieșenii ” spunea un mare scriitor român .Din păcate s-a adeverit ,sunt total lipsiți de gândire ,daca nu le făcea AlIoan Cuza acea Universitate erau sub Vaslui!

  • Aceeassi sugatori de **** prin comentarii. Daca in campania electorala o sugeau cu tot cu pastila albasta , acum impart sperma . Si cum vad eu , inca nu sunteti saturati.

  • @paine si circ , cand pe 10 august diaspora a facut ultimul mare protest in tara asta ati venit cu ,,ce vor capsunarii astia?”

    Acum ori TACI , ori iesi in strada , ori suge powla lu primaru.

  • Cum a fost posibil CA Chirica si tabla Alexe, cu dosare penale, sa fi alesi din nou?! Oare asa de prosti si neinformati sunt iesenii? Bine, nu toti, dar se pare ca multi dintre ei. Panselute plantate prin oras, copaci toaletati, ceva stradute asfaltate, cateva esplanade toaletate… cam astea sunt marile proiecte ale lui Chirica penalul pentru orasul Iasi, care n-are deloc „trecere” la Bucuresti. Iasul isi merita soarta!

  • Rezultate parțiale municipiul Iași (95% din voturi): Mihai Chirica-32,6%, Marius Bodea-25,7%, Cosette Chichirău-14,5%, Bogdan Balanișcu-13,7%

    daca se retragea Bodea sau Chichirău din cursa electorala, Chirica era istorie acuma. dar s-au mancat ca hienele toata campania in loc sa faca echipa ca in 2020, acu sa suga acadica.

  • a intrat Sosoaca in Parlamentul European cu Lazarus. sa vezi circ la Bruxelles din toamna. multumim diasporei ca a trimis-o pe scelerata la Bruxelles sa ne faca de kkt in toata Europa. ce era circ la Parlamentul Romaniei zi de zi, sa vezi de acuma acolo. Putin isi freaca mainile de bucurie.

    Rezultate alegeri europarlamentare 2024. Potrivit ultimelor date furnizate de BEC, după numărarea a peste a peste 97% din voturi (inclusiv secțiile din București):

    Alianța PSD-PNL – 19 de mandate:

    Mihai Tudose
    Rareș Bogdan
    Gabriela Firea
    Dan Motreanu
    Claudiu Manda
    Adina Vălean
    Victor Negrescu
    Vasile Dîncu
    Daniel Buda
    Maria Grapini
    Gheorghe Cârciu
    Ziegfried Mureșan
    Dragoș Benea
    Mircea Hava
    Dan Nica
    Gheorghe Falcă
    Ștefan Mușoiu
    Roxana Mânzatu
    Virgil Popescu

    AUR – 6 mandate:

    Cristian Terheș
    Claudiu Târziu
    Gheorghe Piperea
    Georgiana Teodorescu
    Adrian George Axinia
    Șerban Dimitrie Sturdza

    ADU – 3 mandate:

    Dan Barna
    Vlad Voiculescu
    Eugen Tomac

    UDMR – 2 mandate:

    Iuliu Winkler
    Lorant Vincze

    SOS – 2 mandate:

    Diana Șoșoacăâ
    Luis Lazarus

    Independenți – 1 mandat:

  • Cred din ce in ce mai mult ca mersul la vot a fost un exercitiu de miscare. Interesele unora din interior si cu interesele straine dicteaza tot in tara noastra, daca mai este a noastra. Sunt sigur ca PNL-PSD nu a castigat 53%. Si nici unii primari care au ramas in functii, in schema.

  • PNL-PSD la europarlamentare.

  • Făuritorul urinii

    Vă piș cu boltă cald în gură pe toți! Am sâ vâ fur și am sa vă regulez în git incă 5 ani pe toți ieșenii !, sclavilor ! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Alegeri fraudate! PSD si PNL ne-au furat voturile! Asta a fost si scopul comasatelor. Crede cineva ca o tara intreaga a votat doar PSD si PNL cu 53% si la toate primariile si consiliile judetene ? Nu vedeti ce mizerie de furat voturi a iesit la iveala? Astea nu-s alegeri, praf in ochi la prostii votanti. Lasa ca ne baga acus in razboiul ucrainei acesti criminali psd-pnl o sa ne moara copii in razboi iar ei vor sta bine in vilele din Dubai cumparate pe banii nostri cu conturile pline in tari straine.

  • Păi dacă sunteți o adunătură de idioți , aia e !, va mai regulam din toate pozițiile încă 5 ani !

  • Nu mai pot de nervi. În dumnecații voștri azi și mâine.

    “Mergeți la vot daca vreți schimbare.”

    Am mers la vot. Unde dracu’ e schimbarea, în biserica voastra azi și maine??

    🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

  • totusi iasi este un oras normal ca si bucurestiul
    nu putea sa iasa ciuma rosie sau agramatii si circarii aur

  • Sa va mai aud ca nu aveti parcuri, ca e poluare, ca e trafic, ca nu se deszapezeste, ca nu vin investitori.

  • ,,am stat 13 ani in temnita pentru un popor de idioti”

  • Voievodul urinii

    „O sa stau 8 ani in temnita pentru niste dezvoltatori idioti!”

  • Inspector Gadget

    DIN GREU TOT MAI GREU , s
    Sa il bati pe Chirica e foarte greu , trebuia un candidat unic la sustinut de toate partidele politice , stiau ca vor pierde dar totusi au mers la risc
    Din pacate nu vad o viata buna in Iasi , un oras supra aglumerat , cu chirii si locuinte exagerat de scumpe , nu stiu cum se descura altii dar IASI NU MAI ARE VIITOR ,
    Nici Romania nu mai are viitor cu un salariu minim de 445 EUR nu poate trai nici o persoana
    41% din salariu merge in porbagajul PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 august 2024
01 august 2024