Prima pagină » Bursa Barfelor » Primarul e tot mai aproape de pușcărie
Primarul e tot mai aproape de pușcărie

Primarul e tot mai aproape de pușcărie

29 iul. 2024, 02:00,
în Bursa Barfelor

La final de rubricuță, babele vă mai zic câteva vorbe despre pierzătorul alegerilor de la Rebiu. Încă în funcțiunea de premar, Cipirică Grosiereu trage sforile mai ceva ca în filme. Acum, face jocurile unor imobiliari pe la cadastru. La urechile babelor a ajuns o informație care spună că intenționat au fost modificare niște numere pe acolo, astfel încât unii dezvoltatori să-și poată face treaba. Babele nu zic mai mult deocamdată pentru că trebuie să verifice anumite aspecte. Oricum, Cipirică e tot mai aproape de pușcărie…

Comentarii
  • Are grijă Elvis să-l facă subtil din umbră pe mafiot.

  • Fura PSD da si face...

    Acuzatii de 2 lei in comparatie cu ce face ala muc de la Siretel, construieste sediul primariei si amenajeaza curtea dispensarului din localitate prin firma lui, în acte aceasta apartine nepotului Administratorului Public Paiu, la fel Paiu fiind animalutul lor de companie este pus să stea cu muncitorii, chipurile sa coordoneze, în realitate ii munceste pe bietii oameni pana la epuizare si le da cațiva banuti.
    Deh… organele de ancheta nu aud, nu vad nimnic, daca cumva aud se asigura finul SAF de la BIC ca informatia ramane la statutul de zvon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *