Prima pagină » Local » Primarul din Dumești și-a găsit nașul! Este înjurat zilnic, după ce un localnic a arătat cum se încarcă gunoiul în comună – VIDEO

Primarul din Dumești și-a găsit nașul! Este înjurat zilnic, după ce un localnic a arătat cum se încarcă gunoiul în comună – VIDEO

24 sept. 2022, 02:00, 6 ,
Andreea Andrei în Local

Primarul comunei Dumești va acționa în instanță un localnic, după ce acesta și-a vărsat nervii în mediul online. Ștefan Luchian a adus injurii primarului Mihai Cocoveică, după ce a văzut cum se încarcă gunoiul din comună cu buldoexcavatorul

Conflictele din Primăria Dumești ajung să dividă cetățenii de-o parte și de alta a baricadei. Primarul Mihai Cocoveică anunță că va da în judecată un cetățean ce i-a adus injurii din pricina străzilor pe care nu se poate circula. Ștefan Luchian și-a vărsat nervii în mediul online și s-a dus la primărie cu scopul clar de a face scandal. Acesta nu a uitat să anunțe chiar și Poliția Locală. Tot scandalul a pornit de la modul în care se încarcă gunoiul.

Și-a vărsat nervii în mediul online și se va trezi cu proces

Ștefan Luchian a ajuns la capătul răbdării, văzând că mașina de salubritate colectează gunoiul de pe unele străzi ale comunei Dumești cu buldoexcavatorul primăriei. Acesta a făcut un live pe o platformă de socializare în care a surprins activitatea. Bărbatul era extrem de nervos, motiv pentru care a folosit un limbaj explicit la adresa primarului Mihai Cocoveică.

„Se întâmplă foarte des! Primarul a primit bani de la Consiliul Local, peste 8 miliarde de lei, pentru pietruirea străzilor. Cu toate acestea, drumurile sunt impracticabile, într-o stare deplorabilă. Nu toate, nu exagerez, dar sunt străzi pe care nu poți intra nici cu o căruță. Am luat foc, deoarece primarul a plătit din banii comunei tractorul ca să care gunoiul de pe străduțe la compania de salubritate. Dar chiar în halul acesta am ajuns?! E totuși anul 2022, acuși 2023. Cu banii din buget să plătim buldoexcavatorul să ducă gunoiul acolo… La ce plătim taxe? Nu am mai putut să mă controlez. S-au adunat prea multe”, a declarat Ștefan Luchian, localnic din Dumești.

Pe lângă plângerea pen

ală, primarul are o explicație pentru modul în care se încarcă gunoiul în comună

Mihai Cocoveică recunoaște că s-a adunat gunoiul cu buldoexcavatorul primăriei, dar această acțiune a fost făcută deoarece compania ApaVital ar avea lucrări programate pe respectivele sectoare de drum, motiv pentru care a amânat pietruirea drumului.

„Acest personaj îmi aduce injurii încă dinainte de alegeri. Marți a culminat cu videoclipul. La noi, marți este ziua de colectare a gunoiului. Luni a plouat toată noaptea și s-a adunat apă pe străzi. Acum avem în derulare mai multe reparații, din cauza multiplelor avarii, ApaVital schimbă niște conducte. Sunt vreo două străzi pe care se lucrează. În ziua respectivă, Cătălin Pachițac, viceprimarul, m-a sunat să mă întrebe dacă putem trimite buldoexcavatorul să ia gunoiul de la cetățeni și să-l aducă la mașina de gunoi. Am răspuns solicitării și am trimis excavatorul. S-a procedat așa doar pe străduțele care sunt în lucru. Ceea ce spune dumnealui sunt niște aberații. A venit la primărie, a urcat, înjurându-mă, a mai venit și săptămâna trecută la stadion și m-a înjurat. Am făcut plângere la Poliție, urmează să fac și la Parchet. Îmi denigrează familia, dar și pe mine, mi-a ajuns”, declară Mihai Cocoveică, primarul comunei Dumești.

Primarul din Dumești consideră că întreg incidentul a fost orchestrat de viceprimarul Cătălin Pachițac cu care există un conflict de ani de zile. Această situație s-a extins către cetățenii comunei, creând două baricade. Conform acestora, localnicul care și-a vărsat nervii în mediul online ar fi de partea viceprimarului ce ar fi aranjat situația în care se încarcă gunoiul cu excavatorul.

 

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • El nu este un un cetatean ,duar un omosexual frutrat o eruare genetica care nusi gaseste locu.

  • Faci plangere penală?Treci la treabă domnule primar ca să nu aibă cetătenii de ce să se plangă!
    Drumuri,apă,canalizare, nu saună și derdeluș!

  • Brokbanel recunoaște fata de cetățeni ca ești din familie de cuminți legionari și ai furat 10 ha teren la drumul european teren ce era al ADS

    ESTI CEL MAI CORUPT OM DIN DUMESTI NU AI CE CAUTA LA PRIMARIE PRIMAR JIGOS FIUL LUI BROJBAN LEGIONARUL

  • Brokban la pușcărie ai furat 10 ha terenADS la drumul european deja fac procurorii DNA ancheta

  • Acest personaj care filmează este mana dreaptă și nu numai a viceprimarului Pakița, calitatea educațională o vedem cu toții și nu trebuie sa ne imaginam prea mult cu ce fel de oameni este înconjurat acest vice. Lăsând faptul că este homosexual și se vede cum tratează copilul din imagine. Apropo dar viteza cu care merge aceasta onanie prin sat nu se sesizează nimeni !!??

  • Bravo Ștefan, nu-i lăsa, mama lor de jigodii corupte și hoațe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024