Prima pagină » Titlurile zilei » Primarul de la USR și-a dat singur în cap cu o filmare compromițătoare, după ce a lovit o femeie. „Trebuie să spună adevărul în fața organelor de cercetare penală” – FOTO/VIDEO

Primarul de la USR și-a dat singur în cap cu o filmare compromițătoare, după ce a lovit o femeie. „Trebuie să spună adevărul în fața organelor de cercetare penală” – FOTO/VIDEO

05 iul. 2023, 02:00, 24 ,
Alexandra MAISNER în Titlurile zilei

Camerele de supraveghere din incinta primăriei comunei Rediu au surprins momentul agresiunii. Primarul de la USR și-a dat singur în cap cu filmarea compromițătoare

Ciprian Grosu a publicat imaginile de pe camerele de supraveghere în noaptea de luni, 3 iulie 2023, la 4 zile de la incident. Maria Răduc, colaborator al Primăriei Rediu, responsabil cu programul sistematic al comunei, a fost agresată în data de 29 iunie 2023 de primarul din Rediu, Ciprian Grosu. Femeia susține că a intrat în biroul acestuia pentru a clarifica unele aspecte cu privire la un plan de încadrare, moment în care acesta a înjurat-o și a scos-o afară cu forța.

Primarul USR și-a dat singur în cap, publicând filmarea compromițătoare

Deși caută disperat orice mijloc să se apere, primarul USR și-a dat singur în cap, publicând filmarea compromițătoare. Acesta a postat pe o rețea de socializare, în timpul nopții de luni, imaginile de pe camerele de supraveghere, unde se vede clar momentul în care a bruscat-o pe Maria Răduc. Mai mult decât atât, deși Ciprian Grosu a negat situația în cadrul ședinței de Consiliu Local din data de 30 iunie 2023, spunând că nu s-a întâmplat nimic, imaginile publicate chiar de el îl contrazic. Maria Răduc, femeia agresată, așteaptă ca organele de cercetare să își facă treaba și speră ca martorii care au luat parte la incident să povestească cu sinceritate tot ce s-a întâmplat.

„Sper ca organele de poliție să analizeze toate camerele, inclusiv martorii care au fost acolo, să relateze clar. Pentru că mi s-a adus o acuzație că eu m-am dus acolo și am spus ceva care să-l provoc. Eu doar îi ceream niște explicații pentru că mi s-au adus niște acuzații. Am ajuns cu o problemă de rezolvat acolo, la primărie, moment în care el (n.r. – primarul Ciprian Grosu) mi-a adus niște acuzații și normal că am cerut niște explicații. Se vede cum mă bruschează, cum mă ia, cum închide ușa.

Bănuiesc că își vor face treaba și organele de cercetare penală, vor analiza și ei. Sper să fi pus la dispoziție filmările, așa cum sunt ele, de pe camere, nu montaj, acolo văd că povestește. Este doar o parte, el povestește din punctul lui de vedere. Eu sunt pusă într-o situație jenantă, el (n.r. – primarul Ciprian Grosu) încearcă să blameze victima, cumva să dea în mine, să se facă el victimă. Nu a fost niciodată interesul meu să îl fac în vreun fel sau să am vreo răutate asupra lui. Întotdeauna, în momentul în care am mers la primărie sau unde m-am întâlnit cu el a fost pentru că am dorit să vedem cum să rezolvăm câte ceva în interesul cetățeanului, într-un mod legal, nu alte lucruri care să nu fie corecte.

Eu nu vreau să spun nimănui ce am discutat, ce îl întrebam pe domnul primar, ce îmi spunea el, care a fost atitudinea din vorbe. Poate o relatează persoanele, dar să fie sincere, asta este foarte important. Poate filmările de la poliție poate să le dea și audio. Eu m-am trezit făcută în comunitate o mincinoasă, că nu s-ar fi atins”, a transmis Maria Răduc, femeia bruscată de primar.

Strategia primarului Grosu a picat, Maria Răduc poate dovedi veridicitatea pozelor făcute

Ciprian Grosu a încercat să inducă ideea conform căreia Maria Răduc ar fi făcut poza cu vânătăile de pe mână înainte de incident.

„Ceasul de pe peretele din poza postată arată ora 01.47, în timp ce postarea care o dezvăluie este făcută cu mult înainte, la ora 00:15 (ceea ce mă face să cred că poza a fost făcută înaintea incidentului)”, a scris primarul Ciprian Grosu în lunga postare prin care încercă să de apere.

Însă afirmațiile primarului au fost demontate de Maria Răduc. Aceasta susține că la ora care se vede pe ceas era, de fapt, în biroul său, iar acest lucru îl poate dovedi cu imagini de pe camerele de supraveghere din incintă.

„Într-adevăr, acasă am un ceas și pot să invit oricând și pe oricine, de când l-am primit cadou nu are baterie, noi îl ținem acolo, el, de fapt, este un mesaj, un tablou frumos, este și un ceas, dar alea (n.r. – imaginile) nu sunt puse la 13:47. În telefon se vede la ce oră sunt făcute pozele iar momentul la care dumnealui spune că ar fi la 13:47, că eu m-aș fi aflat acasă, eu eram la birou, unde am camere, iar în momentul acela discutam cu un client.

Dacă cineva dorește să ia filmările de la mine de la birou, se vede că la acea oră eu eram în biroul meu. Cu siguranță, organele de cercetare vor analiza și aceste aspecte. Se poate vedea inclusiv până la ce oră am stat la mine la birou. Anterior am fost într-o bancă, se pot vedea imaginile și de la bancă”, a mai transmis Maria Răduc.

Femeia bruscată în incinta primăriei din comuna Rediu speră să se facă dreptate

Aceasta speră ca persoanele care au fost de față când s-a întâmplat incidentul să povestească cu sinceritate care au fost discuțiile purtate cu Ciprian Grosu. Totodată, Maria Răduc nu înțelege la ce se referă acesta când spune că totul este o conspirație, un aranjament cu o miză uriașă.

„Eu sper din tot sufletul ca fiecare cetățean poate să fie integru și poate să își asume conștient că trebuie să spună adevărul în fața organelor de cercetare penală. Indiferent de starea emoțională care poate fi indusă, să spună adevărul. Eu am încredere că totul va fi relatat așa cum s-a întâmplat. Cred că Dumnezeu este sus și veghează și va îndruma în partea bună și spre adevăr.

Nu știu la ce aranjamente se referă, nu știu la ce s-a gândit când a scris lucrul acesta. Poate vom afla pe viitor. Postarea a fost făcută noaptea, tu să nu dormi și să stai să faci postare la 1 de noapte înseamnă că te macină ceva încât ai stat, ai gândit cum să scrii, habar nu am. Eu o vedeam corect, da, uite, asta e filmarea, nu să fie publicată după 4 zile”, a declarat Maria Răduc, femeia bruscată de primarul Ciprian Grosu.

Primarul USR și-a dat singur în cap, publicând filmarea compromițătoare. Ciprian Grosu caută disperat orice mijloc să se apere, dar eșuează lamentabil. Deși a promis că va dovedi faptul că nu a existat nicio agresiune, imaginile de pe camerele de supraveghere îl contrazic. Se vede clar momentul în care primarul a prins-o de mână pe Maria Răduc și a împins-o pentru a ieși din birou. Sâmbătă, 1 iulie, acesta a fost surprins de reporterul foto-video de la cotidianul BZI în sediul primăriei, împreună cu Sorin Balu, fost consilier personal, în timp ce viziona imaginile de pe camere de supraveghere. Există suspiciunea că Ciprian Grosu a încercat să șteargă din imaginile care îl compromit.

Surprins de reporterul foto-video de la BZI, primarul a sechestrat-o pe colega noastră, Marta Măriuță, și a chemat poliția. Există deja o plângere penală împotriva primarului pentru privare de libertate.

Comentarii
  • Miki Șpagă

    Daca priviti poza primarului, o sa observati o fata bolnava, un primar handicapat care obisnuieste sa-si bata sotia, un mincinos si un spagar notoriu…

  • Ce contract v-a refuzat dl primar? Ca vad ca dati in el ca in sacii cu fasole…

  • Nu a lovit-o, a luat-o de mana si a impins-o afara din birou. Iar „doamna” a fost invinuita intr-un dosar in care s-au falsificat acte notariale si s-au vandut pe sume mari terenuri care apartineau consiliului local sau unor persoane particulare. Sunt articole pe internet din acea perioada in care se vede marimea caracatitei si nesmtirea cu care actionau. Asa ca mai lasati-ne cu madama asta. Cum zicea altcineva – ati pierdut un business in zona si acum il terfeliti pe primar cu ajutorul matracucii.

  • Voi sunteti prosti tare ..unde drak o bate? O penala si aia…o luam de cap si eu..

  • Primarele e prea calm. Trabuia sa ii f*ta un pumn incap….

  • bai gascanilor vedeti ca grosu o apuca de mana stanga si aia are vanatai pe mana dreapta. asa de prosti raducii incat nici n-a stiut ala sa-i faca vanatai pe mana corecta lu nevasta-sa.

  • Organele de ancheta… GLUMITI… in baza anchetei se va da o solutie peste cativa ani, niste incompetenți care stau cu dosarele in sertar.

  • un plavan acest primar, ce asteptari sa ai de la un analfabet…

  • toti prostii și debilii ajung primari, ar trebui dat un examen, macar psihologic

  • Primarul comunei Tibana, Gheorghe Rotaru, are cel puțin 5 dosare penale care zac în sertarele procurorilor. Oare Inspecția Judiciara ce va face , la un eventual control ?

  • Un penal, acesta este un comportament de om pus in slujba cetateanului? Un sarac care s-a vazut primar si acum e si el barbat!

  • Domnule Spiță, o să sesizez eu Inspectorii Judiciari despre dosarele primarului comunei Tibana.

  • Primarul Gheorghe Rotaru are dosare la toate parchetele ieșene inclusiv DNA, mai puțin la DiICOT.

  • Doamna voia să intre sa l violeze , cum reiese și din discuție, iar dnu primar s a emoționat pt că are copii acasă și a împins o un pic . Mare știre.

  • Pribeag în UE.

    Hoardele astea de la USR și AUR polează și compromit grav eșichierul politic românesc. Rezultă că trebuie aruncate la lada de gunoi a istoriei.

  • fata este nenorocita si o mare mincinoasa! cine o stie poate sa confirme. Cine a lucrat cu Toponatycad si-a luat-o! in sfarsit si-a luat-o si ea 🙂

  • Lăsați mesajele și comentariile reale sa se vadă cine sint acești Raduc .
    De ce nu le expuneți?

  • Urmaresc cu interes stirile despre cele 2 primarii: Siretel si Rediu!!!! Cred ca acesti 2 primari pot concura cu succes la cei mai proști oameni de pe Planeta….😂

  • Fura PSD da si face...

    Vacaru ala de la Siretel îl bate la fundulet pe asta de la Rediu

  • Nu vorbiti de ala de la Siretel, chiar daca e prost, pentru un pic de braconat imediat sare ”Laica limba aspra” in apararea lui.

  • USR egal scandal.

  • Javra ordinara de primar jegos ce ești, cum mm pentru un certificat de urbanism un om normal așteapta trei luni și lui peg și don in 2 săptămâni le dai autorizația de construcție. Te dai alba că zăpada dar ești piticul mitulică. Sa mori in puscarie

  • ha ha ha!….bravo dom primar..doar asa mai starpim viperele astea..hienele astea..baistrucii astia..hahalerele astea..etc..eu unul va votez ! astept comunitatea sa va tina partea!

  • Vai vai vai ce surpriza o sa ai grosule …. o sa te faci subtire ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *