Prima pagină » Titlurile zilei » Primarul Ciprian Grosu își vinde vila din capăt Copou la un preț astronomic! Casa este împânzită cu sisteme de securitate

Primarul Ciprian Grosu își vinde vila din capăt Copou la un preț astronomic! Casa este împânzită cu sisteme de securitate

27 iun. 2024, 02:00,
Alexandra MAISNER, în Titlurile zilei

Primarul comunei Rediu, Ciprian Grosu, își vinde vila din capăt Copou. Imobilul are un preț de peste 200 de mii de euro

După ce a pierdut alegerile din luna iunie 2024, primarul Ciprian Grosu (USR) a decis să își vândă vila din localitatea Breazu, situată la câțiva pași de Parcul Copou. Imobilul are trei camere și o suprafață totală de 150 de metri pătrați.

Primarul Ciprian Grosu își vinde vila din capătul Copoului la un preț astronomic

Ciprian Grosu își vinde vila situată în satul Breazu, comuna Rediu, foarte aproape de Parcul Copou din Iași. Potrivit informațiilor din anunțul de vânzare, imobilul are un regim de înălțime P+1E, trei camere și o suprafață totală de 150 de metri pătrați, din care 111 metri pătrați utili, o cameră tehnică de șapte metri pătrați, o terasă de 32 de metri pătrați și balcoane. Curtea are o suprafață de 680 de metri pătrați. Suma pe care Ciprian Grosu o cere pentru vila din Breazu este de 218.000 de euro, prețul este estimat la 1.453 de euro pe metru pătrat.

„Imobilul a fost construit in anul 2016 din caramida portanta Brickstone, dispusa pe o fundatie din cuzineți și grinzi de egalizare, structură calculată și proiectată la cel mai inalt nivel de siguranta. Izolatia folosita este de 10 cm iar acoperisul este din lemn tratat izolat cu 25 cm vata bazaltica si folie din aluminiu, acoperit cu tablă Coilprofil Metigla RAL 7024 mat. Casa este compartimentata astfel: un living, 2 băi, 2 dormitoare, bucătărie, hol, dressing. Curtea aferentă locuinței este amenajată cu pavele, iarbă și gazon, pomi și copaci ornamentali, iar instalație de irigație este racordata la o fântână care se află în grădina. Pe proprietate este construita și o magazie de aproximativ 12 mp, ideala pentru depozitare”, se arată în informațiile publicate în anunțul de vânzare.

Imobilul în care locuiește primarul din comuna Rediu se vinde complet echipat

Primarul comunei ieșene Rediu își vinde casa complet mobilată și utilată la un preț de peste 200 de mii de euro.

„Printre specificațiile tehnice ale locuinței, putem enumera: tâmplărie PVC marca VEKA echipată cu feronerie G.U. UniJet cu sistem de microventilare, armătură dublă din oțel, sticlă 4Season control solar iar suprafețele vitrate mari sunt echipate cu sticla laminată anti-efracție. Sticlă utilizată este exclusiv Saint-Gobain Glass. Instalație de încălzire prin pardoseală marca „LK Systems” cu senzori de temperatură în fiecare cameră, centrală termică, iluminare led, stație de derurizare (Valrom), ministație de epurare (Valrom), instalație de irigat cu automatizare și programator (alimentată din puț forat), sistem anti-efracție cu alarmă. Poziționarea acestei case este una ideala deoarece, la doar câteva minute se află majoritatea punctelor de interes ale orașului. Se vinde mobilata si utilata la pretul de 218.000 euro”, se mai arată în anunțul de vânzare.

Contactat de reporterii BZI, primarul din Rediu, Ciprian Grosu, nu a dorit să ofere informații cu privire la motivele pentru care a decis să își vândă vila din Rediu.

„Problemele mele personale nu vă privesc”, a spus Ciprian Grosu.

Primarul comunei Rediu, Ciprian Grosu, își vinde vila din capătul Copoului. Imobilul are un preț de 218 mii de euro, încălzire în pardoseală și geamuri antiefracție.

Comentarii
  • F T T e în ghath chaprilian

  • the hostile one

    A ajuns glodul din Rediu lângă Parcul Copou

  • Preț astronomic 210K eur pt o casă în Copou ? Sunteți tâmpiți, o casă asemănătoare la Ciurea sau Lunca Cetățuii este 125 k EUR…. cu o grădinuță de 100 mp… fără lustre, aplice, chiuvete cadă WC-uri, nemobilată…

  • Lapusneanu Marcel

    Pentru astia care comenteaza, casa lui Grosu este fix vizavi de terenul sintetic de fotbal, langa cladirea alba unde au loc sedintele de consiliu local. Garantat casa aia nu face 200.000 euro. Este simpatica, dar simpla rau, de asta spun, pretul este cam astronomic. De ce-o vinde, treaba lui. MA repet, casa este in sat, ca sa zic asa dupa service-ul auto a lui Cristi, nici decum in Copou. Nu are nici o treaba cu cartierul Copou.

  • Capăt Copou e numai în capul vostru și al agenților imobiliari! Casa aia e în satul Breazu, comuna Rediu iar până la parcul Copou sunt câțiva kilometri! Nu sunteți decât niște dăunători imobiliari!

  • Stateam si ma gandeam…. Cipriane, mă-ta te-a avortat asa bou, cel mai mare bou de pe planteta dintr-un singur motiv: s-a banardit in anus si tu prin anus ai iesit. Mic, negru si murdar de kăkat!!!

  • Link sau site anunț

    • Vrajeala ieftina abis insiruie si lauda in articol toate dotarile si detaliile imobilului si la urma baga duma ca le-a dat flit premaru cu o replica taioasa..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *