Prima pagină » National » Primarul Capitalei Nicușor Dan va chema PNL la negocieri
Primarul Capitalei Nicușor Dan va chema PNL la negocieri

Primarul Capitalei Nicușor Dan va chema PNL la negocieri

09 iun. 2024, 23:19,
B, , h, , în National

Primarul Capitalei Nicușor Dan a anunțat duminică seară, după aflarea rezultatelor exit-poll, că va chema săptămâna viitoare PNL la negocieri.

El a fost întrebat pe cine va chema primul la negocieri.

„PNL. Păi partidele care m-au susținut deja lucrurile sunt de la sine înțelese”, a spus Nicușor Dan, la Antena3 CNN. Întrebat dacă se gândește în viitor să candideze la prezidențiale, având scorul obținut, Nicușor Dan: „pentru moment o să am acest mandat de 4 ani și nu am alte preocupări”.

Ce spunea Nicolae Ciucă

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a fost întrebat dacă PNL îl va susține pe Nicușor Dan în Consiliul General al Primăriei Capitalei și a spus că a învățat faptul că în politică „nu trebuie să spui nu”.

„Am văzut foarte multe sondaje care dădeau PNL la sub 20%, dar votul politic conform datelor Exit-Poll PNL este la 28%. Este rezultatul pe care noi îl recepționăm ca atare, iar pentru PNL este foarte clar: stop, de la capăt și muncă pentru a face lucrurile cât mai bine. S-a spus despre mine că sunt nou în politică, dar primul lucru pe care l-am învățat în politică, am învățat să nu spui ”NU”. ”, a spus Nicolae Ciucă, la Antena 3 CNN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *