Prima pagină » Economic Local » Primăria Victoria modernizează drumul comunal Sculeni! Investiția este de aproape 200.000 de euro
Primăria Victoria modernizează drumul comunal Sculeni! Investiția este de aproape 200.000 de euro

Primăria Victoria modernizează drumul comunal Sculeni! Investiția este de aproape 200.000 de euro

15 mai 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Pe data de 2 iunie, Primăria comunei Victoria organizează o licitație pentru modernizarea drumului comunal DC 28 – Sculeni. Investiția are o valoare estimată de 944.456 lei, fără TVA, aproape 200.000 euro. Lungimea drumului este de 773 metri. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

„Comuna Victoria, prin accesul la drumul național DN24, realizează legătura cu municipiul Iași, centrul administrativ al județului Iași, localitate indispensabilă pentru viața acestor cetățeni, în fapt pentru rezolvarea problemelor de sănătate, comerciale, învățământ, cultură sau juridice ce se pot concretiza în orașul menționat. Este situată în culoarul văii Prutului, la limita estică a județului Iași, la 23 km de municipiul Iași, pe drumul european 583. Drumul comunal modernizat facilitează exploatarea eficientă a unor suprafețe de culturi agricole și a produselor animaliere rezultate ce pot fi valorificate pe piețele agroalimentare ale municipiului Iași”, sunt beneficiile anticipate de Primărie.

Proiectul presupune și asigurarea siguranței rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *