Prima pagină » Local » Primăria Țuțora va avea un nou sediu! Investiție de peste 7 milioane de lei
Primăria Țuțora va avea un nou sediu! Investiție de peste 7 milioane de lei

Primăria Țuțora va avea un nou sediu! Investiție de peste 7 milioane de lei

19 iun. 2024, 09:29,
BZI.ro, în Local

Primăria Țuțora va avea un nou sediu, iar investiția se ridică la peste 7 milioane de lei, aproximativ 1,2 milioane de euro. Proiectul a fost lansat pe platforma online SEAP cu titlul ”Construire și dotare sediu primărie, sat Țuțora, cvartal 15, comună Țuțora”

Nu este singurul proiect pe care oficialitățile îl au în vedere. Primăria comunei Țuțora, județul Iași, a demarat în urmă cu un an licitația pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în localitate. Recent, la sesiunea de deschidere a ofertelor s-au prezentat Ungureanu Trans SRL, Lis Affair SRL și asocierea Bogdy Trans SRL – Cornell”s Floor SRL. Ofertă cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare. Valoarea estimată a contractului este de 1.390.540 de lei, fără TVA, aproape 300.000 de euro.

Primăria Țuțora va avea un nou sediu iar investiția depășește 7 milioane de lei

Primăria Țuțora a publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) o ofertă pentru construire și dotare sediu primărie. Valoarea totală a proiectului este de peste 7 milioane de lei. Vorbim despre bani care vin de la Compania Națională de Investiții care are câteva condiții de participare printre care enumerăm:

” Pentru demonstrarea experienței similare aferente lucrărilor care urmează a fi executate în cadrul prezentului contract, se solicită dovedirea executării de lucrări de tipul specificat, în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii 5 (cinci) ani, conform detalierii de mai jos.

Exclusiv pentru lucrările pe care ofertantul dorește să le utilizeze ca experiență similară, acesta va prezenta, la cererea autorității contractante, documentele justificative împreună cu un centralizator (prin completarea formularului privind experiența similară pus la dispoziție de autoritatea contractantă în secțiunea „Formulare”) cuprinzând lista principalelor lucrări executate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii 5 (cinci) ani (din care să rezulte, cel puțin, numărul și data contractului invocat drept experiență similară, beneficiarul acestuia și datele sale de contact, data și numărul documentului de recepție, precum și ponderea și/sau activitățile pentru care a fost responsabil, împreună cu valoarea acestora, fără TVA). ” se arată în textul de pe SEAP.

Cum sunt împărțiți banii pentru construcția Primăriei Țuțora

Pachetul 14 se referă la execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiție Lot 1: „Construire și dotare sediu primărie, sat Țuțora, cvartal 15, comună Țuțora, județul Iași” – 14213. Ofertanții care participă la această procedură trebuie să țină cont de denumirea completă a obiectivelor de investiții așa cum sunt specificate, inclusiv la constituirea garanției de participare. Valoarea estimată a Lotului 1 este de 7.750.811,69 lei, fără TVA. Această sumă este împărțită în două capitole principale: Capitolul 4, care acoperă cheltuielile pentru investiția de bază, în valoare de 7.621.964,93 lei, și Capitolul 5, care include alte cheltuieli în valoare de 128.846,76 lei.

Subcapitolul 5.1, dedicat organizării de șantier, are o valoare totală de 128.846,76 lei. Acesta este împărțit la rândul său în două subcategorii: Subcapitolul 5.1.1, care acoperă lucrările de construcții cu un cost de 96.635,07 lei, și Subcapitolul 5.1.2, care acoperă cheltuielile conexe organizării de șantier, în valoare de 32.211,69 lei.

Pentru a îndeplini cerințele procedurii, ofertanții trebuie să prezinte oferte care respectă structura și denumirile detaliate ale obiectivelor de investiții. Așadar, Primăria Țuțora va avea un nou sediu care va fi și dotat, iar investiția depășește 7 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *