Prima pagină » Economic Local » Primăria Strunga modernizează parcul din comună cu 100.000 euro! O firmă din Harghita a depus ofertă
Primăria Strunga modernizează parcul din comună cu 100.000 euro! O firmă din Harghita a depus ofertă

Primăria Strunga modernizează parcul din comună cu 100.000 euro! O firmă din Harghita a depus ofertă

11 mai 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Recent, Primăria comunei Strunga a lansat o licitație pentru realizarea lucrărilor de modernizare și reabilitare a parcului din comună. Prevederea bugetară este de 586.734 lei, fără TVA, aproape 100.000 euro. La procedură s-a înscris o singură societate: Actum Alex SRL, din Harghita. Oferta societății a intrat în evaluare.

Zonă de promenadă

Primăria vrea să transforme parcul într-o zonă de promenadă.

„Obiectivul proiectului se rezumă la un amplasament din comuna Strunga pe care, în prezent, există un parc în stare avansată de degradare cu o suprafață de 55.538 mp, din care 55.75 mp parc și 1.783 mp lac agrement. La nivel social, se remarcă necesitatea unui punct de întâlnire și petrecre a timpului liber în zonă prin crearea de locuri de joacă, precum și un cadru plantat propice pentru promenadă și relaxare, mai ales că amplasamentul este situat în imediata apropiere a zonelor de locuit colective și individuale. Reconversia și/sau utilizarea terenurilor neutilizate și abandonate și transformarea lor în zone de agrement de recreere pentru populație are ca scop îmbunătățirea condițiilor de viață ale cetățenilor, principalul rezultat preconizat fiind acela de a crește suprafețele verzi, satisfacerea nevoii de agrement și recreere a populației urbane și reducerea nivelului de poluare”, se arată în descrierea din caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *