Prima pagină » Economic Local » Primăria Pașcani extinde rețeaua de gaz cu 13,7 kilometri! O firmă din Iași a câștigat contractul
Primăria Pașcani extinde rețeaua de gaz cu 13,7 kilometri! O firmă din Iași a câștigat contractul

Primăria Pașcani extinde rețeaua de gaz cu 13,7 kilometri! O firmă din Iași a câștigat contractul

21 aug. 2020, 02:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Primăria Pașcani extinde rețeaua de gaz cu 13,7 kilometri. Comisia de evaluare a stabilit oferta câștigătoare și a fost semnat contractul de lucrări. De execuție se va ocupa Era Termo Gaz Company SRL. Lucrarea trebuie terminată într-un an

Primăria Pașcani extinde rețeaua de gaz cu 13,7 kilometri. Recent, a fost finalizată procedura pentru proiectare și execuția lucrărilor. Contractul a fost semnat cu societatea Era Termo Gaz Company SRL, din Iași. Valoarea acestuia este de 1.654.027, fără TVA, aproape 360.000 euro. Societatea este condusă de Claudiu și Ana Irina Alecsa. Anul trecut, cifra de afaceri a firmei a fost de 1,7 milioane lei, profit de 898.298 lei, datorii de 637.661 lei, cu un număr de 5 angajați. Sunt vizate străzile Avram Iancu (partea opusă), Colonel Alcaz, Mircea cel Bătrân, Râpa Galbenă, Spiru Haret, Stânilor, 16 februarie, Ciocârliei, Cizmarului, Pârâul Sec, Ana Ipătescu, Gheorghe Doja, Grădinăriei, Gâștești, Petru Rareș, Cucului, Grădinilor, Barcan, Buzdugan, Berzei, Teiului, Pietriș, Neamțului, Trandafirilor, Frunzelor, Nuculeț, Nicolae Bălcescu, Plopilor, Gheorghe Brătianu, Preda Buzescu, Vlaicu Vodă, Baciului, Cărămidăriei, Norocului, Toamnei, Aluniș, Henri Coandă, Vârful Dealului.

Primăria Pașcani extinde rețeaua de gaz cu 13,7 kilometri, drumurile fiind neasfaltate

Străzile menționate nu necesită decaparea astfaltului, acestea nefiind nemodernizate.

„Străzile și sectoarele de stradă menționate sunt drumuri nemodernizate pietruite, cu îmbrăcăminte din balast și piatră spartă, exceptând străzile Avram Iancu, Gâștești (zona Topile) și șoseaua Neamțului, cu partea carosabilă având îmbrăcăminte din mixturi asfaltice. Sectorul de stradă șoseaua Neamțului face parte din traseul drumului național DN28 A. De asemenea, se va avea în vedere faptul că se vor executa extinderi de conductă de gaz, aferente străzilor laterale care pleacă din strada Gâștești, stradă cu îmbrăcăminte din mixturi asfaltice, acostamente și șanțuri betonate”, se arată în caietul de sarcini.

Rețeaua de gaz trebuie finalizată în 12 luni.

Modernizarea pieței de pe strada Ceferiștilor a fost amânată pentru luna viitoare

Primăria Pașcani a lansat și licitația pentru modernizarea pieței din strada Ceferiștilor. Inițial, a fost programată pentru data de 19.08.2020. La cererea operatorilor economici, termenul de depunere a ofertelor a fost extins până pe data de 25.09.2020.

„Oportunitatea investiției este generată de necesitatea dezvoltării și modernizării spațiilor destinate comercializării produse agroalimentare, reușind astfel creșterea capacității de producție a comercianților autohtoni prin oferirea unei piețe de desfacere. Având în vedere specificul investiției, considerăm că cererea de bunuri și servicii va permite: înființarea unei zone de comerț cu produse agroalimentare proaspete de cea mai bună calitatea, comercializate la prețuri de producător, eliminarea speculei și evaziunii fiscale, comercianții și producătorii de produse agricole beneficiază de condiții bune de comercializare a mărfurilor”, se arată în caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *