Prima pagină » Economic Local » Primăria Pașcani cumpără utilaje pentru activitatea zilnică! Contractul are o valoare de 100.000 de euro
Primăria Pașcani cumpără utilaje pentru activitatea zilnică! Contractul are o valoare de 100.000 de euro

Primăria Pașcani cumpără utilaje pentru activitatea zilnică! Contractul are o valoare de 100.000 de euro

14 iun. 2021, 02:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Noi achiziții sunt anunțate la Primăria municipiului Pașcani. Autoritatea contractantă vrea să cumpere două tractoare și un compactor. Procedura este programată în cursul săptămânii viitoare. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare

Primăria municipiului Pașcani, județul Iași, continuă achizițiile din cadrul programului anual. Pe data de 22.06.2021, autoritatea contractantă organizează o licitație pentru achiziția unui număr de două tractoare și a unui compactor. Valoarea estimată a achiziției este de 546.217 lei, fără TVA, aproape 100.000 euro. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic.

„Propunerea tehnică va cuprinde descrierea punct cu punct a modului de îndeplinire a specificațiilor tehnice solicitate și se va întocmi într-o manieră organizată și fundamentată fără a se lua în considerare doar afirmații declarative care nu sunt însoțite și de demonstrarea modului de îndeplinire a respectivelor cerințe, astfel încât procesul de evaluare a ofertelor să permită identificarea facilă a corespondenței informațiilor cuprinse în ofertă cu specificațiile tehnice”, se arată în caietul de sarcini.

Tractoarele trebuie să aibă motoare cu emisie de noxe conform normei europene, cu o putere de minimum 74 CP și capacitate cilindrică maximă de 2.600 cm3.

„Sistem de prindere în 3 puncte spate extern și cupla de remorcare, aripi față torsionabile, cabină cu maximum 4 stâlpi pentru o vizibilitate cât mai bună, dotată cu încălzire și ventilație, aer condiționat, proiectoare de lucru frontale și posterioare, ștergătoare cu stropitori frontale și posterioare, sistem pneumatic pentru frânare pentru remorcă”, se mai arată în descrierea tractoarelor.

Primăria Pașcani beneficiază de finanțare de la Compania Națională de Investiții pentru construirea unui bazin de înot.

O firmă din Vaslui va moderniza piața din municipiul Pașcani

Totodată, Primăria municipiului Pașcani a finalizat, recent, licitația pentru modernizarea pieței de pe strada Ceferiștilor. Comisia de evaluare a stabilit că oferta asocierii Ungureanu Trans SRL, din Vaslui, este cea mai bună. Firma a depus o ofertă financiară de 6.034.864 lei, fără TVA, aproximativ 1,2 milioane de euro.

„Oportunitatea investiției este generată de necesitatea dezvoltării și modernizării spațiilor destinate comercializării de produse agroalimentare, reușind astfel creșterea capacității de producție a comercianților autohtoni prin oferirea unei piețe de desfacere. Având în vedere specificul investiției, considerăm că cererea de bunuri și servicii va permite: înființarea unei zone de comerț cu produse agroalimentare proaspete, de cea mai bună calitate, comercializate la prețuri de producător, eliminarea speculei și evaziunii fiscale, comercianții și producătorii de produse agricole beneficiază de condiții bune de comercializare a mărfurilor”, se arată în obiectivele procedurii.

Firma câștigătoare este controlată de Valerică Ionel Ungureanu. În 2019, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 11,1 milioane lei, profit de 1 milion de lei, datorii de 1,6 milioane lei și un număr de 22 de angajați. Primăria Pașcani a încheiat un contract și pentru extinderea rețelei de gaze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *