Prima pagină » Economic Local » Primăria orașului Târgu Frumos face angajări! Se organizează concurs pentru funcția de asistent social
Primăria orașului Târgu Frumos face angajări! Se organizează concurs pentru funcția de asistent social

Primăria orașului Târgu Frumos face angajări! Se organizează concurs pentru funcția de asistent social

18 ian. 2024, 02:00, 5 ,
Codruța ȘOROAGĂ, în Economic Local

Primăria orașului Târgu Frumos dorește ca în perioada imediat următoare să angajeze un asistent social care să activeze în cadrul Compartimentului Servicii Sociale. Pentru a ocupa această funcție, candidații trebuie să dețină studii superioare, finalizate cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul asistență socială și, totodată, să aibă minim 3 ani de vechime în specialitatea studiilor.

Primăria orașului Târgu Frumos face angajări pentru Compartimentul Servicii Sociale

Persoanele care doresc să ocupe funcția de asistent social pot să-și depună dosarele de concurs până cel târziu în data de 26 ianuarie 2024. Selecția acestora va avea loc pe 29 ianuarie 2024, urmând ca ziua următoare, 30 ianuarie 2024, persoanele nemulțumite de rezultat să poată depune contestații. Soluționarea și afișarea rezultatelor acestora, în ceea ce privește selecția dosarelor, va avea loc în data de 31 ianuarie 2024. Proba scrisă a concursului de angajare va avea loc pe 5 februarie 2024, ora 10.00 și se va desfășura la sediul Primăriei Târgu Frumos, județul Iași.

Rezultatelor acesteia vor fi făcute publice în aceeași zi. Pe 6 februarie 2024, candidații la concurs vor putea depune contestații privind rezultatele obținute la proba scrisă, urmând ca soluționarea și afișarea acestora să se facă pe 7 februarie 2024. Persoanele care doresc să ocupe funcția de asistent social în cadrul Compartimentului Servicii Sociale al Primăriei Târgu Frumos vor susține interviul în data de 8 februarie 2024. Contestațiile pentru această probă a concursului se vor depune pe 9 februarie 2024. Soluționarea acestora va avea loc în data de 12 februarie 2024, iar pe 13 februarie vor fi făcute publice rezultatele finale ale concursului.

Ce condiții trebuie să îndeplinească participanții la concurs

Persoanele care doresc să ocupe funcția scoasă la concurs de Primăria orașului Târgu Frumos trebuie să îndeplinească o serie de condiții generale. Acestea trebuie să aibă cetățenie română sau cetățenia unui alt stat membru al Uniunii Europene, a unui stat parte la Acordul privind Spațiul Economic European (SEE) sau cetățenia Confederației Elvețiene, și să cunoască limba română, scris și vorbit. Persoanele care doresc să participe la concurs trebuie să aibă capacitate de muncă în conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 – Codul muncii, republicată, și să aibă o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate.

De asemenea, candidații la concurs trebuie să îndeplinească condițiile de studii, de vechime în specialitate și, după caz, alte condiții specifice, potrivit cerințelor postului scos la concurs. Candidații trebuie să dovedească și că nu au fost condamnați definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra securității naționale, contra autorității, contra umanității, infracțiuni de corupție sau de serviciu, infracțiuni de fals ori contra înfăptuirii justiției, infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face o persoană candidată la post incompatibilă cu exercitarea funcției contractuale pentru care candidează, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea, precum si că nu execută o pedeapsă complementară prin care i-a fost interzisă exercitarea dreptului de a ocupa funcția.

Comentarii
  • Arghir iti reamintesc, haina, un sprit, masa copioasa, sunt dispus la mai mult, rezolva problema!

  • RSD-ca noi din Targu Frumos stim cine esti-,ai 50 si ceva de ani,mai ai oleak pana la pensie(daca ai avea si ani de munca) si tot pamblicar ai ramas….pune mana la munca si lasa „ponturile” astea de angajare

  • Rusinica, eu voi fi asistentul social al orasului, Valache stie cum sa masluiasca la cat de flamand este !

  • Rusinica, voi fi asistentul social al orasului, valache nu are incatro la cat de flamand este, cate a masluit mai poate si acum.

  • Rusinica, Valache nu te lasa intimidat, poti la cate ai mai masluit, foamea este mare, te pot hrani pentru o perioada, si tu ai venit tot asa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *