Prima pagină » Economic Local » Primăria Lețcani pune la bătaie un contract de aproape 500.000 euro! Lucrările sunt pentru extinderea rețelei de gaz
Primăria Lețcani pune la bătaie un contract de aproape 500.000 euro! Lucrările sunt pentru extinderea rețelei de gaz

Primăria Lețcani pune la bătaie un contract de aproape 500.000 euro! Lucrările sunt pentru extinderea rețelei de gaz

12 mai 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

În cursul acestei săptămâni, pe data de 15 mai, Primăria comunei Lețcani va organiza o licitație pentru extinderea distribuției de gaze naturale în localitate. Lucrările au o valoare estimată de 465.000 euro. Rețeaua va avea o lungime de 7.040 metri și va traversa localitățile Cogeasca și Cucuteni. Comisia de evaluare va alege oferta firmelor cu prețul cel mai mic.

” În vederea alimentării cu gaze naturale pentru încălzire și prepararea hranei pentru locuințele din satele Cogeasca și Cucuteni se propun următoarele: extinderea conductei de distribuție existentă presiune medie din PE 100 SDR11, diametru Dn 160 mm, cu o conductă de distribuție din PE 100 SDR11, diametru Dn 160 mm în lungime de 106m, ce va face legătura dintre conducta de distribuție existentă care alimentează SC Geiger și conducta ce alimentează partea de sud a localității Lețcani, punctul de cuplare fiind după stația de reglare – măsurare a societății Ital System”, se arată în caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *