Prima pagină » Economic Local » Primăria Ioan Neculce face angajări! Concursul se va desfășura la începutul anului viitor
Primăria Ioan Neculce face angajări! Concursul se va desfășura la începutul anului viitor

Primăria Ioan Neculce face angajări! Concursul se va desfășura la începutul anului viitor

07 dec. 2019, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

În perioada următoare, pe data de 9 ianuarie 2020, Primăria comunei Ioan Neculce organizează un concurs pentru ocuparea unui post vacant de execuție. Este vorba de funcția de consilier juridic, grad asistent, la Compartimentul Juridic. Candidații care vor trece de proba scrisă vor susține și un interviu.

„Condiții de participare: studii universitare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în specializarea Drept, vechime în specialitatea studiilor minimum 1 an. Dosarele de concurs se depun la sediul autorității sau instituției publice organizatoare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului pe site-ul acesteia. Bibliografia, atribuțiile prevăzute în fișa postului, precum și alte date necesare desfășurării concursului se afișează pe pagina de internet a autorității sau instituției publice organizatoare, la secțiunea special creată în acest scop”, se arată în anunțul publicat de către Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
11 octombrie 2024
11 octombrie 2024