Prima pagină » Economic Local » Primăria Iași pregătește licitația pentru modernizarea străzilor din Tătărași! Prima fază este proiectarea
Primăria Iași pregătește licitația pentru modernizarea străzilor din Tătărași! Prima fază este proiectarea

Primăria Iași pregătește licitația pentru modernizarea străzilor din Tătărași! Prima fază este proiectarea

12 mai 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

În cursul zilei de mâine, Primăria Iași lansează o licitație pentru achiziționarea unor servicii de proiectare și asistență tehnică în cadrul obiectivului „Modernizare strada Aurel Vlaicu – strada Ciurchi”. Estimarea bugetară este de 365.000 lei, fără TVA, adică 76.000 euro.

„Strada Aurel Vlaicu este amplasată în cartierul Tătărași, asigurând legătura între intersecția străzilor Ion Creangă – Fântânilor – Ignat și limita administrativă a municipiului Iași – Dancu. Strada are lungimea de circa 3.100 metri liniari și lățimea părții carosabile de circa 6 metri liniari. Îmbrăcămintea rutieră este într-o stare avansată de degradare. Colectarea și dirijarea apelor pluviale se face prin intermediul rețelei de canalizare din zonă și strada este prevăzută cu iluminat stradal. Strada Ciurchi este amplasată în cartierul Tătărași și asigură legătura între strada Vasile Lupu și strada Aurel Vlaicu. Tronsonul studiat are o lungime de aproximativ 100 metri liniari și lățimea părții carosabile de circa 5 metri liniari”, se arată în caietul de sarcini.

După realizarea documentației, se vor cunoaște și costurile privind realizarea lucrării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *