Prima pagină » Titlurile zilei » Primăria Iași plătește în conturile afaceristului Lucian Grecu peste 250 de mii de lei. Contractul a fost semnat

Primăria Iași plătește în conturile afaceristului Lucian Grecu peste 250 de mii de lei. Contractul a fost semnat

02 iun. 2023, 02:00, 2 ,
Alexandra MAISNER în Titlurile zilei

Municipalitatea ieșeană a achiziționat, prin încredințare directă, servicii de cazare pentru turneele de tenis de anul acesta. Astfel, în conturile afaceristului Lucian Grecu, proprietarul Hotelului Unirea, vor intra peste 250 de mii de lei

Anul acesta, la Iași vor avea loc două turnee importante de tenis în perioada 10 – 16 iulie 2023, Concord Iași Open – ATP Challenger 100 și BCR Iași Open – WTA 125. Primăria Iași este partener și asigură locul de desfășurare la baza sportivă Ciric din Iași, dar și cheltuielile logistice legate de cazare și transport

Primăria Iași plătește în conturile afaceristului Lucian Grecu peste 250 de mii de lei

Recent a fost demarată procedura de achiziție directă prin intermediul platformei Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), privind serviciile de cazare a participanților din cadrul importantelor turnee de tenis ce se vor desfășura în Iași în această vară. Astfel, în conturile afaceristului Lucian Grecu vor intra peste 250 de mii de lei. Este important de precizat faptul că acesta este proprietarul Hotelului Unirea din Iași, așadar participanții celor două mari turnee vor fi cazați în această unitate. Serviciile de cazare sunt în regim de 3 stele, în perioada 10 iulie 2023 – 23 iulie 2023, iar valoarea totală a acestora este de 259.996,38 lei, fără TVA.

„În săptămâna 10-16 iulie are loc turneul masculin Concord Iași Open – ATP Challenger 100, cel mai important turneu de tenis masculin din România, aflat la patra ediție, urmat de turneul feminin BCR Iași Open – WTA 125, aflat la a doua ediție, cel mai mai vizionat turneu de tenis din România în 2022. Jucătorii de tenis din circuitele ATP și WTA vin la Baza Sportivă Ciric în perioada 10-23 iulie 2023.

Turneul masculin Concord Iași Open este un turneu de 100 puncte ATP, cu premii totale de 130.000 de dolari, la care participă jucători clasați între locurile 70 și 350 ATP, cu un tablou principal de 32 jucători la simplu și un tablou de dublu de 16 echipe. Turneul feminin BCR Iași Open este un turneu de 160 de puncte WTA, cu premii totale de 115.000 de dolari, la care participă jucătoare clasate între locurile 50 și 350 WTA, cu un tablou principal de 32 jucătoare la simplu și un tablou dublu de 16 echipe”, se arată pe pagina oficială a evenimentului.

Capacitatea arenei centrale din Baza Sportivă Ciric este de aproximativ 1.200 de locuri care includ tribune și loje. Numărul locurilor de pe terenul secundar se majorează anul acesta de la 100 la 250 de locuri. Meciurile vor fi disputate în sesiuni de zi și de seară. Turneul WTA 125 beneficiază de sistemul Electonic Line Calling, un serviciu de înaltă tehnologie pentru apelarea arbitrilor, care asigură o precizie și o acuratețe maximă.

Primăria cheltuie 6 milioane de lei pentru transportul jucătorilor de la Campionatul Mondial de Esports

Potrivit platformei Sistemului de Achiziții Publice (SEAP), procedura a fost inițiată de către Clubul Sportiv Municipal Iași 2020. Astfel, 6 milioane de lei vor fi cheltuiți pentru a aduce jucătorii la Campionatul Mondial de Esports ce va avea loc în perioada 24 august – 3 septembrie.

„Serviciile de transport aerian de pasageri vor fi asigurate pentru aducerea și returul participanților la competiția internațională de Esports ce se va desfășura în municipiul Iași, județul Iași, în perioada 24 august – 3 septembrie 2023. Estimările cantitative, precum și locațiile de proveniență/destinație, sunt detaliate în Anexă, iar acestea sunt estimate și pot varia ulterior, la atribuirea contractelor subsecvente, în funcție de factori care nu sunt sub controlul ori decizia autorității contractante”, se arată în acordul-cadru publicat.

Campionatul Mondial de Esports se va desfășura la Iași, iar anul acesta va fi unul diferit. Astfel, competiția va avea un cadru asemănător cu cel al unui festival, unde vor avea loc mai multe manifestări cultural-tradiționale.

Potrivit platformei Sistemului Electronic de Achiziții Publice, în conturile afaceristului Lucian Grecu, proprietar al Hotelului Unirea, vor intra peste 250 de mii de lei. Serviciile de cazare pentru participanții din cadrul celor două turnee importante de tenis au fost contractate.

Comentarii
  • Nu vad niciun comentariu, asa ca fac o dezvaluire: Grecu nu este iesean, ci romascan. Sa sara acum bastinasii ieseni la gatul celor care le cotropesc targul, iar Grecu sa plece la el acasa, la Roman. Hai sa va vad!

  • Pentru ce aveți nevoie de serviciul de promovare SEO?

    Site-ul dvs. va deveni lider în rezultatele căutării.
    Creșterea semnificativă a numărului de vizitatori.
    Identificarea publicului-țintă și a cerințelor acestuia
    Convertirea vizitatorilor site-ului în clienți.
    Recunoașterea brand-ului printre utilizatori
    Creşterea constantă a profitului prin creșterea vânzărilor.

    Promovare SEO în Chișinău, Moldova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *