Prima pagină » Local » Primăria Iași închiriază peste 100 de locuri de parcare în cartierul Dacia. Iată cine poate beneficia de unul dintre ele
Primăria Iași închiriază peste 100 de locuri de parcare în cartierul Dacia. Iată cine poate beneficia de unul dintre ele

Primăria Iași închiriază peste 100 de locuri de parcare în cartierul Dacia. Iată cine poate beneficia de unul dintre ele

05 sept. 2024, 02:00, 3 ,
Andrei OSMAN în Local

Primăria Iași organizează, la sediul Direcției Exploatare Patrimoniu, licitații publice, unde închiriază un număr total de 108 locuri de parcare. Acestea sunt situate în parcarea de reședință de pe bulevardul Dacia, nr.37

Direcția Exploatare Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Iași va organiza, în perioada 17 septembrie 2024 – 1 octombrie 2024, la sediul de pe Șoseaua Națională, numărul 43, trei licitații publice cu strigare pentru închirierea unui număr total de 108 locuri de parcare în zona Dacia.

Primăria Iași închiriază locuri de parcare în Dacia

În data de 17 septembrie 2024, la ora 10:00, Primăria va organiza prima licitație cu strigare pentru închirierea unui număr de 34 de locuri de parcare, cu numerele cuprinse între 1 și 34, de pe bulevardul Dacia, iar data limită de depunere a dosarelor este 12 septembrie 2024, ora 13:00.

Pe 24 septembrie 2024, tot la ora 10:00, va fi organizată cea de-a doua licitație pentru închirierea unui număr de 35 de locuri de parcare, cu numerele cuprinse între 36 și 70, de pe bulevardul Dacia. Pentru această licitație, ieșenii își pot depune dosarele până pe 19 septembrie 2024, ora 13:00.

Pe 1 octombrie 2024, la ora 10:00, va fi organizată ultima licitație pentru închirierea unui număr de 39 de locuri de parcare, cu numerele cuprinse între 71 – 75 și 77 – 110, pe bulevardul Dacia. Data limită de depunere a dosarelor pentru ultima licitație este 26 septembrie 2024, ora 13:00.

Ce criterii trebuie să îndeplinească persoanele care vor participa la cele trei licitații au locatarii din blocurile DC1, DC2, DC3, DC4, DC5, DC6, DC7, DC8 și DC9, iar ieșenii interesați să închirieze un loc de parcare își pot depune documentele în format electronic, cel târziu, cu cinci zile înaintea fiecărei licitații.

Iată ce documente sunt necesare

Documentele necesare înscrierii la cele trei licitații sunt cererea de înscriere, care poate fi găsită pe site-ul Primăriei; cartea de identitate cu domiciliul stabil sau reședința la adresa unde se vor închiria locurile de parcare pentru persoanele fizice sau certificatul de înregistrare, la Registrul Comerțului, pentru persoanele juridice; actul de proprietate sau de chirie al apartamentului; certificatul de înmatriculare și cartea de identitate a vehiculului; certificatul de atestare fiscală și dovada plății taxelor de participare la licitație. Acestea se vor scana și se vor trimite în format electronic, la adresa de email a Serviciului Administrare Parcări – Direcția Exploatare Patrimoniu.

„În vederea înscrierii la licitație, documentele necesare se depun în format electronic (scan), pe adresa de email dedicată, exclusiv, înregistrării de documente, respectiv, licitaț[email protected] a Serviciului Administrare Parcări – Direcția Exploatare Patrimoniu”, este precizat în anunțul postat de Primăria Municipiului Iași.

Ieșenii care vor participa la licitație pentru a avea un loc de parcare în fața blocului trebuie să achite taxa pentru caietul de sarcini, în valoare de 13 lei, o garanție de 80 de lei și taxa de participare de 6 lei. În total, aceștia vor scoate din buzunar 99 de lei pentru plata taxelor.

Licitațiile pentru închirierea celor 108 locuri de parcare din Dacia, situate în parcarea de reședință de pe bulevardul Dacia, nr. 37, vor fi organizate de Primăria Municipiului Iași prin Direcția Exploatare Patrimoniu, în perioada 17 septembrie 2024 – 1 octombrie 2024.

Comentarii
  • Proștii Proștilor suntem.
    Nu au făcut o parcare de la zero.
    Dar încasează bani frumoși PMI.
    Dacă suni după amiază ca ti ai găsit locul blocat, NU SE ÎNTÂMPLĂ NIMIC.
    DAR NA.
    NOI VECINII , OAMENII….
    NU NE MAI INTELEGEM INTRE NOI.
    PLĂTIM TOTI CA OILE….

  • Cea mai bună afacere !, închiriezi străzile existente deja cetățenilor doritori deși străzile sunt ale lor , ale comunității și nu sunt parcări prin destinație construite de primarie

  • Primaria unora le face locuri de parcare si altora locuri de joaca pentru urlatori sub geam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *