Prima pagină » Economic Local » Primăria Iași face angajări la Biroul Protecție Civilă! Concursul are loc la finalul lunii viitoare
Primăria Iași face angajări la Biroul Protecție Civilă! Concursul are loc la finalul lunii viitoare

Primăria Iași face angajări la Biroul Protecție Civilă! Concursul are loc la finalul lunii viitoare

24 dec. 2019, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Pe data de 20 ianuarie 2020, Primăria Iași organizează un concurs pentru ocuparea funcției de inspector clasa I la Biroul Protecție Civilă. Dosarele de înscriere pot fi depuse până pe data de 7 ianuarie. Candidații care vor trece de proba scrisă vor susține și un interviu, în termen de 5 zile de la publicarea rezultatelor.

„Condițiile specifice de participare la concurs: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor inginerești, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice, minimum 7 ani, certificat de competență profesională care să ateste calitatea de inspector de protecție civilă. Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conțină în mod obligatoriu documentele: formularul de înscriere, curriculum vitae, modelul comun european, copia actului de identitate, copii ale diplomelor de studii, certificatelor și altor documente care atestă efectuarea unor specializări și perfecționări”, se arată în anunțul municipalității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`