Prima pagină » Economic Local » Primăria Iași a semnat contractul de modernizare a stațiilor de transport! S-a ajuns la 344.000 de euro
Primăria Iași a semnat contractul de modernizare a stațiilor de transport! S-a ajuns la 344.000 de euro

Primăria Iași a semnat contractul de modernizare a stațiilor de transport! S-a ajuns la 344.000 de euro

08 ian. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

La finalul anului trecut, chiar înainte de Crăciun, Primăria Iași a semnat contractul pentru achiziționarea și montarea unui număr de 100 de copertine pentru peroanele din stațiile de transport public. Contractul în valoare de 1,6 milioane lei, aproape 344.000 euro, a fost semnat cu societatea Belmar Prod SRL, din Iași. A fost singurul ofertant în cadrul licitației. Conform descrierii tehnice, o copertină trebuie să aibă o înălțime de 2,9 metri, lățime 1,45 metri și o lungime de 6 metri. Noile copertine vor fi montate în 20 de stații de tramvai și în 80 de stații pentru autobuze. Societatea este condusă de Marius Cristian și Andreea Elena Biță. În 2018, cifra de afaceri a fost de 4,4 milioane lei, profit de 471.220 lei, datorii de 1 milion lei, cu 16 angajați.

Lucrările vor dura

Municipalitatea a cerut ca echipamentele să fie montate în maximum 1 an.

„Structura de rezistență va fi realizată din țevi pătrate și rectangulare din oțel inoxidabil, asamblate prin sudură. Cordoanele de sudură se vor poliza și finisa astfel încât construcția metalică să nu prezinte porozități și să aibă aspect plăcut (luciu în concordanță cu semifabricatele). Acoperișul va fi din policarbonat compact rezistent la temperatură, cu grosimea de 8 mm, fixat pe structura metalică. Peretele spate va fi din policarbonat compact, cu grosimea de 8 mm, fixat pe structura metalică prin șuruburi autoforante zincate cu șaibă, la o distanță de suprafață de fundare de 150 mm. Copertinele se vor fixa în fundații din beton de ciment și armături, pe peroanele din stații, prin intermediul unui suport de fundare (pentru fiecare picior). Capetele șuruburilor, inclusiv piulițele, vor fi protejate cu capace din oțel inox”, se arată în caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *