Prima pagină » Economic Local » Primăria Iași a cumpărat măști de protecție de la o firmă din București cu 85 lei/bucata
Primăria Iași a cumpărat măști de protecție de la o firmă din București cu 85 lei/bucata

Primăria Iași a cumpărat măști de protecție de la o firmă din București cu 85 lei/bucata

27 apr. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

La finalul săptămânii trecute, municipalitatea ieșeană a achiziționat direct de la o firmă din București un număr de 100 de măști de protecție FFP3 (respiratoare cu filtrare de aerosoli de cel puțin 99 la sută și scăpări de 2 la sută – n.r.), valoarea contractului ajungând la 8.500 lei. Furnizorul se numește Daco Medical Technologies SRL, societate condusă de Adrian Daniel Constantinescu și Cristina Floricica Neagu. În 2018, firma a avut o cifră de afaceri de 5,8 milioane lei, profit de 1,4 milioane lei, cu un număr de 6 angajați.

Tot recent, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iași a demarat o licitație pentru achiziționarea de măști, necesare pentru protecția angajaților împotriva răspândirii infecției cu coronavirus. Prevederea bugetară este de 513.000 lei, fără TVA, aproape 100.000 euro. Procedura a trezit interesul unui număr de 12 firme, majoritatea din alte județe: Divinol Lubricants SRL, Halmadent SRL, Valferc SRL, SOS Security SRL, KPVM Flora SRL, General Medicals SRL, Con Ted Company SRL, International Consultants and Business Company SRL, Atlas Sport SRL, Neramo Distribution SRL, Best Achiziții SRL, Adaconi SRL. O mască va costa maximum 3 lei, fără TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 octombrie 2024
03 octombrie 2024