Prima pagină » Titlurile zilei » Primăria Iași a asfaltat strada pe care se află afacerea lui Bogdan Crucianu, consilier local PSD! Citadin a astupat gropile din fața spălătoriei auto a politicianului – GALERIE FOTO

Primăria Iași a asfaltat strada pe care se află afacerea lui Bogdan Crucianu, consilier local PSD! Citadin a astupat gropile din fața spălătoriei auto a politicianului – GALERIE FOTO

15 ian. 2022, 02:00,
Vlad Rotaru în Titlurile zilei

Primăria Iași a ajuns să aibă grijă de afacerea lui Bogdan Crucianu, consilier local PSD, din zona C.A. Rosetti. Autoritatea locală a ajuns să facă o serie de lucrări tocmai la vulcanizarea și spălătoria auto ridicate de consilierul PSD la drumul național DN24. Afacerea consilierului local ridică mai multe semne de întrebare

Un ales local PSD a ajuns să facă legea în Primăria Iași. Bogdan Teodor Crucianu, consilier local PSD și directorul Casei de Cultură a Studenților, a beneficiat recent de un bonus de la autoritatea locală pentru afacerea pe care o are la bulevardul C.A. Rosetti din Iași. Crucianu are în zonă o spălătorie auto și o vulcanizare, făcute pe firma Safe Wheels Invest SRL. Afacerea alesului PSD a beneficiat de sprijinul Primăriei, cea care i-a facilitat mai nou și asfaltarea intrării la vulcanizare și spălătorie.

Primăria Iași a nivelat intrarea la vulcanizarea deținută de Bogdan Crucianu, consilier PSD

Reprezentanții Citadin SA au precizat că în zonă au fost făcute lucrări de ridicare a căminelor la cotă. Practic, s-a nivelat terenul unde se află gurile de canal pentru ca accesul la vulcanizare și spălătorie să se facă mult mai ușor.

”Ne dorim ca locuitorii să beneficieze de condiţii de trai cât mai bune. Se efectuează lucrări de ridicare a căminelor la cotă pe strada Rosetti şi strada Codrescu. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat! Dorim să efectuăm lucrările într-un timp cât mai scurt pentru îmbunătăţirea confortului cetăţenilor acestui municipiu”, au transmis cei de la Citadin SA.

Mai mult, consilierul PSD a blocat parcarea în fața afacerii sale, montând unele conuri folosite de asfaltatori la lucrări. Cu alte cuvinte, acesta a pus stăpânire pe șoseaua administrată de autorități.

Bogdan Crucianu, consilier PSD: ”Habar nu am”

Contactat de reporterii BZI, Bogdan Crucianu a negat vreo legătură cu lucrarea făcută de Citadin SA în zonă. Este vorba despre porțiunea de drum național aflată în administrarea Primăriei Iași.

”Habar nu am. Nu cunosc, nu știu absolut nimic. Voi verifica pe camerele de supraveghere să văd și eu”, a fost reacția lui Bogdan Crucianu, consilier local PSD.

În plus, Primăria i-a făcut, în același loc, pârtie să construiască un imobil cu 4 etaje într-o zonă de case, spre nemulțumirea vecinilor din zonă.

Bogdan Crucianu, consilier local PSD, a devenit bugetar de lux

Alesul PSD a devenit în ultimii ani un adevărat bugetar de lux. În ultima declarație de avere, depusă în vara lui 2021, aferentă lui 2020, Bogdan Crucianu a arătat că deține un teren extravilan în comuna Lețcani, de 5.123 mp, din care deține 2/5, dar și terenul intravilan din Iași, luat în 2016 cu o suprafață de 493 mp. Crucianu a arătat că mai are spațiile comerciale, cu o suprafață construită la sol de peste 80 mp, dar și o suprafață construită desfășurată de aproape 340 mp. Acesta mai are o anexă de 133 mp, tot din 2016. Crucianu are un credit contractat din 2016 cu termen până în 2041, din care mai are de plătit 156 de mii de lei.

De la Casa de Cultură a Studenților a ridicat 42.628 de lei, iar alți 12.045 de lei din postura de consilier local. Liderul de grup al aleșilor PSD a mai ridicat 23.448 de lei din postura de consilier parlamentar la cabinetul lui Bogdan Cojocaru, actualul prefect. De la cele două firme pe care le are, Bogdan Crucianu a încasat și dividende. Astfel, de la Safe Wheel Invest SRL a ridicat 124.025 de lei, iar de la Safe Wheels Prest SRL a ridicat 138.989 lei. Dividentele ar fi aferente anului 2019. La Safe Wheels Invest SRL, Bogdan Crucianu este administrator și asociat unic. La Safe Wheels Prest SRL este administrator și asociat. Bogdan Crucianu, consilier PSD, mai are o calitate de administrator și asociat la societatea Safe Dyeing SRL.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024