Prima pagină » Economic Local » Primăria cumpără arbuști pentru Sărbătorile Pascale! Contractul este de aproape 35.000 de euro
Primăria cumpără arbuști pentru Sărbătorile Pascale! Contractul este de aproape 35.000 de euro

Primăria cumpără arbuști pentru Sărbătorile Pascale! Contractul este de aproape 35.000 de euro

29 feb. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Pe data de 9 martie, Servicii Publice Iași (SPI) SA organizează o licitație pentru achiziționarea de arbuști (lot1) și arbuști ornamentali (lot2) cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Contractul-cadru are o valoare maximă de 160.450 lei, fără TVA, aproape 35.000 euro. Necesarul pentru primul lot este de 610 bucăți, iar pentru al doilea este de 3.120 metri pătrați.

„Arbuștii vor fi livrați în ghivece adecvate, sistemul radicular trebuie să fie bine dezvoltat, cu numeroase rădăcini subțiri, să nu prezinte infestări de boli și dăunători, să nu prezinte urme de leziuni sau vătămări la momentul livrării. Coroana să fie bine formată, compactă și să conțină inflorescențe distribuite uniform pe toata suprafața sa. Florile trebuie să fie bine dezvoltate, culoarea bine definită și să fie înflorite în procent de 80 la sută. Plantele trebuie să fi crescut destul de mult timp în ghivece pentru ca rădăcina să țină pământul când sunt scoase din vas, dar nu suficient de mult cât să fie înțepenite în vas”, se arată în caietul de sarcini.

Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *