Prima pagină » Eveniment-Social » Primăria Cotnari modernizează căminul cultural din comună! Firma care vrea contractul de 250.000 euro este pe pierderi
Primăria Cotnari modernizează căminul cultural din comună! Firma care vrea contractul de 250.000 euro este pe pierderi

Primăria Cotnari modernizează căminul cultural din comună! Firma care vrea contractul de 250.000 euro este pe pierderi

29 iul. 2020, 02:00,
Ciprian Boaru în Eveniment-Social

Primăria Cotnari modernizează căminul cultural din comună. La procedură s-a prezentat o singură societate, din Lețcani. Oferta a intrat în etapa de evaluare. Miza procedurii este importantă, de aproximativ 250.000 euro

Primăria Cotnari modernizează căminul cultural din comună

Primăria Cotnari modernizează căminul cultural din comună. Recent, a fost lansată licitația pentru realizarea lucrărilor de reabilitare. Contractul presupune și dotarea obiectivului. Valoarea estimată a lucrărilor este de 1.139.608 lei, fără TVA, aproape 250.000 de euro. La procedură s-a prezentat o singură societate: Aspro Construct SRL, din Lețcani, condusă de Fănică Ciobăniță. Societatea a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 1,7 milioane lei, pierderi de 46.856 lei, datorii de 319.658 lei, cu un număr de 11 angajați.

Primăria Cotnari modernizează căminul cultural din comună, termenul fiind de 12 luni

Clădirea existentă are o suprafață construită de aproape 300 metri pătrați. Contractul se va desfașura pe o perioadă de 12 luni.

„În urma investigațiilor realizate la construcția analizată, se prezintă următoarele deficiențe: degradări ale finisajelor exterioare, planșeul din lemn de peste sala de spectacole nu satisface condițiile de lucru, acesta prezentând deformații excesive și vibrații care provoacă disconfort ocupanților. Diferențele de nivel ale pardoselilor de la nivelul parterului și de la nivelul superior nu satisfac condițiile referitoare la siguranța în exploatare, limitând totodată accesul persoanelor cu dizabilități locomotorii”, se arată în caietul de sarcini.

Primăria Ciortești investește sume importante pentru realizarea sistemului de alimentare cu apă potabilă

În cursul acestui an, Primăria Ciortești a semnat un contract pentru înființarea unui sistem de alimentare cu apă. Licitația a fost câștigată de către societatea Casrep SRL, oferta financiară fiind de aproape 2 milioane de euro. Societatea este controlată de Paul Lucian Craus, Ivoneta Craus și Constantin Felea. Anul trecut , cifra de afaceri a firmei a fost de 58,1 milioane lei, profit de 8,9 milioane lei, datorii de 7,7 milioane lei, cu 165 angajați. Conform proiectului, va fi înființată o rețea cu o lungime de 23,7 kilometri. Vor fi amenajate două camere de captare, un puț forat cu o adâncime de 150 metri, rezervor de 55 metri cubi, stații de pompare, 500 cămine de branșamente, 83 de hidranți, stație de clorinare etc. Lungimea conductei de aducțiune este de 6.787 metri liniari.

Primăria Popești pune la dispoziție un contract de 1 milion de euro pentru betonarea drumurilor

Investițiile din județul Iași continuă cu cele de la Primăria Popești. Recent, autoritatea locală a demarat o licitație pentru realizarea unor lucrări de modernizare prin betonare a mai multor drumuri sătești din comună . Estimarea bugetară este de 5.000.103 lei, fără TVA, aproximativ 1 milion de euro. La procedură s-a prezentat asocierea Mecon Iași SRL – Road Engineering Project SRL. Oferta a intrat în etapa de evaluare. Modernizarea vizează 11 drumuri în lungime de 5.941 kilometri. Printre străzile supuse lucrărilor se află Dealul Livezii, Obrijeniului, Dealul Satului, Marginei, Bisericii Sf. Ilie, Movilei, Valea Doroșcanilor, Valea Satului, Zecimii, Bisericii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`