Prima pagină » Local » Primăria comunei Ciurea cheltuie peste 7.000.000 de lei pentru construirea unui centru de zi. Procedura de licitație a fost lansată
Primăria comunei Ciurea cheltuie peste 7.000.000 de lei pentru construirea unui centru de zi. Procedura de licitație a fost lansată

Primăria comunei Ciurea cheltuie peste 7.000.000 de lei pentru construirea unui centru de zi. Procedura de licitație a fost lansată

16 aug. 2024, 02:00, 3 ,
Alexandra MAISNER în Local

Primăria comunei Ciurea cheltuie peste 7.000.000 de lei pentru construirea unui centru de zi în localitate. Administrația publică locală a lansat, pe SEAP, procedura de licitație

Contractul are în vedere „Proiectare și execuție lucrări pentru investiție, construire centru de zi de asistență și recuperare cu echipă mobilă de îngrijire la domiciliu pentru persoanele vârstnice în comuna Ciurea, județul Iași”.

Primăria comunei Ciurea cheltuie peste 7.000.000 de lei pentru construirea unui centru de zi.

Potrivit informațiilor publicate pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), valoarea contractului este de 5.948.519,91 lei, fără TVA, adică 7.078.738,69 lei, cu TVA inclus.

„Monitorizarea și implementarea contractului se vor face conform unui grafic de execuție pe fiecare categorie de lucrări. Lucrările executate trebuie să fie dovedite, ca atare, printr-o situație de lucrări depuse, verificate și acceptate de dirigintele de șantier și de beneficiar. Situațiile de lucrări se confirmă în termen de 15 zile lucrătoare, calculate de la data depunerii. Emiterea facturii se poate face numai după acceptarea situațiilor de lucrări, de către dirigintele de șantier și achizitor. Emiterea ultimei facturi se va face după efectuarea recepției, la terminarea lucrărilor, și va fi achitată conform prevederilor din contract.Prestarea serviciilor va începe numai după constituirea garanției de bună execuție, termenul de predare a proiectului tehnic fiind de 30 de zile de la lansarea ordinului de începere a serviciilor. Prestarea serviciilor de asistență tehnică din partea proiectantului se va întinde pe toată durata execuției lucrărilor, maxim 12 luni. În conformitate cu prevederile contractului de finanțare, semnat de autoritatea contractantă împreună cu finanțatorul, durata de prestare a serviciilor de asistență tehnică din partea proiectantului va putea fi prelungită prin act adițional, în funcție de prelungirea termenului de execuție al lucrărilor care fac obiectul contractului de finanțare”, se arată în caietul de sarcini al procedurii de licitație.

Modernizarea unei străzi din comuna Ciurea va costa 1.743.545 de lei, fără TVA

Primăria din Ciurea a mai publicat o procedură de licitație pe platforma Sistemului Electronic de Achiziție Publice. Contractul are în vedere contractarea serviciilor de proiectare și execuție pentru modernizarea străzii Oilor – tronson II din localitate. Valoarea contractului este de 1.743.545 de lei, fără TVA, iar firmele interesate pot depune ofertele financiare până, cel târziu, la data de 2 septembrie 2024, orele 15:00.

„Toate documentele și ofertele depuse vor fi semnate cu semnătura electronică. Ofertanții pot depune, modifica și retrage oferta până la data limită de depunere a ofertelor fără acordul AC. Interacțiunea cu ofertanții, respectiv procesul de evaluare al ofertelor, se va desfășura după următoarele reguli: pentru vizualizarea documentației de atribuire încărcate în SEAP, operatorii economici trebuie să aibă un program necesar vizualizării fișierelor semnate electronic (site-urile furnizorilor de semnătură electronică)”, este specificat în caietul de sarcini al procedurii.

În comuna ieșeană Ciurea, va fi construit un centru de zi și recuperare cu echipă mobilă de îngrijire la domiciliu pentru persoanele vârstnice.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *