Prima pagină » Economic Local » Primăria comunei Aroneanu angajează contabili! Vor fi plătiți cu 45.000 de euro
Primăria comunei Aroneanu angajează contabili! Vor fi plătiți cu 45.000 de euro

Primăria comunei Aroneanu angajează contabili! Vor fi plătiți cu 45.000 de euro

24 dec. 2020, 02:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Firmele de contabilitate pot prinde un contract bănos la Primăria comunei Aroneanu. Pentru doi contabili, administrația locală este dispusă să cheltuiască aproape 4.000 de euro, doar pentru două persoane. Contractul pentru anul în curs a fost semnat cu Cabinet de Expertiză Contabilă Popa Ioana Anda SRL

Conducerea Primăriei Aroneanu, județul Iași, intenționează să achiziționeze servicii de contabilitate bugetară. Achiziția serviciilor este programată pe data de 08.01.2020. Prevederea bugetară a procedurii este de 210.000 lei, fără TVA, aproximativ 45.000 de euro. Comisia de evaluare va alege oferta depusă cu prețul cel mai mic.

„Autoritatea contractantă solicită îndeplinirea tuturor serviciilor care rezidă din activitatea de contabilitate bugetară, prin intermediul unui serviciu externalizat, prin intermediul a cel puțin două persoane cu un program de 8 ore/zi, 5 zile/săptămână. Contabilitatea asigură înregistrarea drepturilor bugetare, a angajamentelor legale, a plăților de casă și a cheltuielilor efective, pe subdiviziunile clasificației bugetare, potrivit bugetului aprobat și normelor metodologice în vigoare”, se arată în caietul de sarcini.

Contractul se va desfășura pe o perioadă de 12 luni. Asta înseamnă că cei doi angajați ai firmei vor primi lunar 3.750 de euro.

Participanții la licitație trebuie să respecte condițiile impuse de autoritatea contractantă

Firmele de contabilitate care vor particpa la licitație trebuie să îndeplinească mai multe condiții impuse de Primăria Aroneanu.

„Orice ofertă prezentată va fi luată în considerare, dar numai în măsura în care propunerea tehnică se înscrie în limitele cerințelor caietului de sarcini. Ofertarea de servicii cu caracteristici tehnice care nu răspund caracteristicilor tehnice prevăzute în caietul de sarcini atrage descalificarea ofertantului. Orice referire din cuprinsul prezentei documentații de atribuire prin care se indică o anumită atestare, autorizare, certificare, origine, sursă, un procedeu special, o marcă, un brevet de invenție și/sau o licență, o autorizație/atestare, se va citi și interpreta ca fiind însoțită de mențiunea «sau echivalent»”, se mai arată în documentația procedurii.

La începutul anului 2020 s-a încheiat alt contract pentru serviciile de contabilitate

La începutul anului 2020, Primăria comunei Aroneanu a finalizat o licitație, tot pentru achiziționarea unor servicii de contabilitate bugetară. Estimarea bugetară a fost de 162.000 lei, fără TVA, aproape 35.000 euro. La procedură s-a prezentat o singură societate: Cabinet de Expertiză Contabilă Popa Ioana Anda SRL.

„Contabilitatea asigură înregistrarea drepturilor constatate, a veniturilor încasate, a angajamentelor bugetare, angajamentelor legale, plăților de casă și a cheltuielilor efective, pe subdiviziunile clasificației bugetare, potrivit bugetului aprobat și normelor metodologice în vigoare. Contabilitatea va fi organizată și condusă pe bază de contract de prestări de servicii în domeniul contabilității, încheiate cu persoane fizice și juridice”, erau cerințele Primăriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *