Prima pagină » National » Primăria Cluj-Napoca, condusă de Emil Boc, a început asfaltarea străzii unde Elena Udrea construiește zeci de blocuri – FOTO

Primăria Cluj-Napoca, condusă de Emil Boc, a început asfaltarea străzii unde Elena Udrea construiește zeci de blocuri – FOTO

22 dec. 2021, 12:29,
BZI.ro, în National

Multe coincidenţe se întâmpla la Cluj-Napoca unde primarul Emil Boc a început să asfalteze o stradă pe care se construiesc zeci de blocuri. Coincidenţa apare în momentul în care una dintre beneficiarii proiectului imobilar este Elena Udrea, cunoscută ca având o relație de prietenie cu primarul municipiului.

Primăria Cluj-Napoca a aprobat ca pe strada Moș Ioan Roată să se toarne asfalt şi să se efectueze lucrări de modernizare.

Emil Boc, primarul orașului Cluj-Napoca asfaltează strada unde Elena Udrea construiește zeci de blocuri

Așadar, strada cu pricină a fost asfaltată şi modernizată de Primăria Cluj-Napoca, primărie condusă de Emil Boc. Coincidentă, sau nu, pe aceeași stradă a fost început un proiect imobiliar de anvergoare, proiect imobiliar în care este implicată şi bună prietenă a primarului, Elena Udrea. Jurnaliştii de la stiripesurse afirmă faptul că autorităţile au lărgit strada pentru a exista o circulație mai bună a autoturismelor iar oamenii din zonă au fost expropriați

Tot pe această stradă construiește 40 de blocuri și Elena Udrea, alături de mai mulți oameni de afaceri.  Elena Udrea a recunoscut târziu că se află în spatele proiectului de la Cluj, abia pe 15 decembrie 2021, când deja muncitorii au deschis lucrările pe șantier.

„Să fie într-un ceas bun! Pentru cârcotași, prețurile sunt printre cele mai mici de pe piața clujeană. Iar finanțarea este transparentă, prin fonduri de investiții din afara ţării, în principal”, spunea Elena Udrea în 15 decembrie 2021 pe Facebook.

Emil Boc declară că nu știe că Elena Udrea construiește în Cluj-Napoca

Întrebat de jurnalişti dacă ştia despre faptul că unul dintre investitori este nimeni alta decât Elena Udrea, Emil Boc a răspuns tranșant spunând că acesta se uită la legalitatea proiectelor imobiliar nu la numele investitorilor

„Întrebați-o pe ea (n. r.: răspuns la întrebarea dacă știa că Udrea se află în spatele proiectului). Pentru că eu nu mă uit când se aprobă un proiect în Consiliul Local cine este investitorul, ci dacă îndeplinește condițiile legale și de urbanism. Dacă le îndeplinește oricine e binevenit. Dacă nu le îndeplinește se respinge. Deci noi cu asta ne ocupăm. Numele de persoane nu ne interesează. Noi judecăm pe baza regulilor care sunt valabile pentru toți”, a fost răspunsul lui Emil Boc în 24 august 2021 pentru protestatarul Ceaușescu, atunci când a fost întrebat dacă o facilitează pe Udrea în oraș.

Vă aducem aminte faptul că Elena Udrea a fost colegă de partid cu Emil Boc, în PDL, şi chiar a ocupat portofoliul de ministru al Turismului în guvernul condus de actualul primar al Clujului. Aceasta are mai multe probleme legale fiind anchetată în mai multe dosare penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *