Prima pagină » Local » Primăria Ciurea a anulat licitația pentru achiziționarea mobilierului școlar. Proiectul are o valoare de peste 830 de mii de lei
Primăria Ciurea a anulat licitația pentru achiziționarea mobilierului școlar. Proiectul are o valoare de peste 830 de mii de lei

Primăria Ciurea a anulat licitația pentru achiziționarea mobilierului școlar. Proiectul are o valoare de peste 830 de mii de lei

15 iun. 2024, 02:00,
Alexandra MAISNER, în Local

Primăria Ciurea a anulat licitația pentru achiziționarea mobilierului școlar. Nicio firmă nu a fost interesată de contractul de peste 830 de mii de lei

Pe data de 10 mai 2024, primăria din localitate a publicat, pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), procedura de licitație ce avea ca obiectiv „Achiziție mobilier școlar și educațional – inclusiv montaj pentru investiția Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale Ciurea și a Școlii Gimnaziale Comandor Alexandru Cătuneanu – Lunca Cetățuii”, însă a fost anulată.

Primăria Ciurea a anulat licitația pentru achiziționarea mobilierului școlar

Potrivit informațiilor publicate pe SEAP, firmele interesate au avut posibilitatea depunerii ofertelor financiare începând cu data publicării, 10 mai 2024, până pe 10 iunie 2024. Din cauza faptului că nicio societate nu a fost interesată de contract, procedura de licitație a fost anulată.

„Această procedură a fost anulată automat deoarece la data limită de depunere a ofertelor nu au existat ofertanți înscriși”, se arată în informațiile publicate pe SEAP.

Contractul valora 830.348 de lei, fără TVA, și avea ca obiectiv furnizarea și montarea mobilierului școlar și educațional, dar și a materialelor didactice și echipamentelor digitale la Școala Gimnazială Ciurea și Școala Gimnazială „Comandor Alexandru Cătuneanu”, din satul Lunca Cetățuii.

„Mobilier pentru dotarea sălilor de clasă (preșcolari) – 250 de scaune, 60 de mese grădiniță, 78 de dulăpioare vestiar pentru copii, cu 8 compartimente, 30 de dulapuri pentru jucării, 10 corpuri bibliotecă, 10 catedre cu scaune pentru profesori, 75 de paturi cu saltele. Mobilier pentru dotarea sălilor de clasă (învățământ primar și gimnazial) – 34 catedre, 34 de scaune pentru profesori, 770 de pupitre individuale cu scaune pentru elevi și reglabile pe înălțime, 34 de cuiere, 28 de dulapuri individuale pentru elevi, 34 de dulapuri pentru depozitarea materialelor didactice”, se arăta în caietul de sarcini al procedurii de licitație.

Produsele aveau un termen de livrare și montaj de maxim 60 de zile calendaristice de la data ordinului de începere a livrării.

În cadrul procedurii de licitație publicate de CJ, privind achiziția de mobilier pentru cabinetele școlare, două firme au depus ofertele financiare

Potrivit informațiilor publicate de Consiliul Județean Iași pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice, ce are ca obiectiv contractarea serviciilor de furnizare a mobilierului specific cabinetelor școlare, inclusiv de consiliere și asistență psihologică de sprijin, logopedice și de terapii specifice, două firme au depus ofertele financiare. Este vorba despre M&D Retail Pipera (Mobexpert), administrată, în acte, de Adelina Badea, și Stefarom SRL, controlată de Simona Mariana Grigoriu. Contractul valorează 667.596 de lei, fără TVA. Până pe data de 25 august 2028, va fi finalizată evaluarea calificării tehnice.

„Obiectivul general al proiectului este creșterea capacității de reziliență a sistemului educațional prin modernizarea infrastructurii educaționale și a dotării aferente în corelare cu nevoile prezente în viitoarele ale pieței forței de muncă, în vederea asigurării participării la un proces educațional de calitate, modern și incluziv. Îndeplinirea acestui obiectiv se va face prin dotarea cu mobilier specific inclusiv echipamente digitale unui număr de 164 cabinete școlare din învățământul preuniversitar/unități conexe (cabinet pe discipline, cabinet de asistență psihopedagogică, cabinete terapii specifice, săli de sport) din județul Iași, dintre care 36 cabinete școlare, 65 cabinete de asistență psihopedagogică/terapii specifice și 63 de săli”, se arată în caietul de sarcini al procedurii de licitație publicate pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice.

Primăria din comuna Ciurea a anulat licitația pentru achiziționarea mobilierului școlar din unitățile de învățământ ale localității. Proiectul avea o valoare de peste 830 de mii de lei.

Comentarii
  • La Cuza fosta directoare a mobilat cu banii parintilor, prin amenintari toata scoala. Banci, televizoare, calculatoare, bani pentru fondul clasei, a scolii, pentru deratizare, pentru protocoale, etc. Iar cei de la inspectorat nu au facut nimic, cu toate plingerile parintilor.

  • O fi fost parandărătul pre mult

  • CIUREA ONLINE

    Moye Raul-Marian N! 🖕🖕🖕🖕🖕

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024