Prima pagină » Local » Primăria Aroneanu cheltuie peste 6 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor din localitate! Procedura de licitație a fost lansată pe SEAP
Primăria Aroneanu cheltuie peste 6 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor din localitate! Procedura de licitație a fost lansată pe SEAP

Primăria Aroneanu cheltuie peste 6 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor din localitate! Procedura de licitație a fost lansată pe SEAP

22 oct. 2024, 02:00, 1 ,
Alexandra MAISNER în Local

Primăria Aroneanu cheltuie peste 6 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor din localitate. Firmele interesate pot depune ofertele financiare până pe data de 5 noiembrie 2024

Administrația publică locală a publicat procedura de licitație, pe data de 18 octombrie 2024, pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP). Contractul are ca obiectiv „Execuție lucrări pentru obiectivul Modernizarea Infrastructurii rutiere de bază în comuna Aroneanu”.

Primăria Aroneanu cheltuie peste 6 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor din localitate

Contractul scos la licitație are o prevedere bugetară de 6.260.275 de lei, fără TVA. Potrivit informațiilor publicate pe SEAP, proiectul de investiții privind modernizarea infrastructurii rutiere face parte din Programul de Dezvoltare și Modernizare al localității.

„Proiectul de investiții «Modernizare infrastructură rutieră de bază în comuna Aroneanu, județul Iași» face parte din Programul de Dezvoltare si Modernizare al comunei Aroneanu, cu scopul de a pune în valoare potențialul material și uman în folosirea resurselor existente, în sensul asigurării unui mediu sănătos și coerent sub raport funcțional, economico-social și cultural. Avantajele implementării proiectului din punct de vedere economic, social și de mediu sunt: facilitarea accesului locuitorilor la infrastructura socială și educațională din comună: primărie, dispensar, post de poliție, școală, grădiniță;  asigurarea accesului facil al locuitorilor către proprietăți; asigurarea accesului mijloacelor de intervenție rapidă în cazul situațiilor de urgență; asigură o politică de amenajare durabilă a teritoriului prin dezvoltarea echilibrată a infrastructurii; susține dezvoltarea regională și contribuie la îmbunătățirea standardelor de viață ale populației; asigură condiții pentru reducerea duratei de deplasare a persoanelor și mărfurilor prin creșterea vitezei de transport; atragerea și stabilirea specialiștilor din domenii cheie, cum ar fi: zootehnie, agricultură și altele”, se arată în caietul de sarcini ale procedurii de licitație.

Firma declarată câștigătoare va trebui să finalizeze lucrările în 6 luni

Potrivit informațiilor prezentate pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), firma care va câștiga procedura de licitație va trebui să finalizeze modernizarea drumurilor din localitate în 6 luni.

„Achiziția publică constă în execuție lucrări pentru obiectivul «Modernizare infrastructură rutieră de bază în comuna Aroneanu, județul Iași», în conformitate cu cerințele din documentația de atribuire. Termenul limită până la care un operator economic interesat de participarea la procedura de achiziție publică are dreptul de a solicita clarificări în legătură cu documentația de atribuire este de 12 zile, înainte de termenul limită de depunere a ofertelor. Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și concret la toate solicitările de clarificări în a 6-a zi, înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor, la toate solicitările de clarificări primate cu 12 zile înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor. Valoarea estimată este de 6.260.275,03 lei, fără TVA, și este compusă din: Construcții și instalații – 6.235.252,74 lei, din care valoare eligibilă și neeligibilă astfel: construcții și instalații – valoare eligibilă 4.584.612,37 lei; construcții și instalații – valoare neeligibilă 1.650.640,37 lei; organizare de șantier lucrări de construcții și instalații aferente organizării de șantier – 25.022,29 lei”, se mai arată în documentele publicate pe SEAP.

Primăria Aroneanu cheltuie peste 6 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor din localitate. Firmele interesate pot depune ofertele financiare până pe data de 5 noiembrie 2024, ora 15:00.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`