Prima pagină » Economic Local » Primăria angajează personal care să monitorizeze parcometrele din Iași! Echipamentele vor fi golite de bani
Primăria angajează personal care să monitorizeze parcometrele din Iași! Echipamentele vor fi golite de bani

Primăria angajează personal care să monitorizeze parcometrele din Iași! Echipamentele vor fi golite de bani

07 ian. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Pe data de 6 februarie, Primăria Iași organizează un concurs pentru ocuparea postului de inspector debutant la Compartimentul Parcări Publice cu Plată. Candidații vor susține și un interviu dacă vor trece de proba scrisă. Condiții de participare: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental știinte inginerești, ramura de știință inginerie mecanică, mecatronică, inginerie industrială și management.

Dosarele de concurs se depun la sediul autorității sau instituției publice organizatoare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului pe site-ul acesteia. Bibliografia, atribuțiile prevăzute în fișa postului, precum și alte date necesare desfășurării concursului se afișează pe pagina de internet a autorității sau instituției publice organizatoare, la secțiunea special creată în acest scop, se arată în anunțul publicat în cursul zilei de ieri. Noul angajat va trebui să verifice dacă parcometrele sunt funcționale și să colecteze sumele încasate de dispozitive.

Au fost cumpărate 20 de parcometre

Municipalitatea ieșeană a cumpărat 20 de parcometre de la societatea SLX Super Lux Tehnologie SRL, din București. Contractele au ajuns la aproape 200.000 de euro. Plata locului de parcare se poate realiza cu bancnote de 1, 5 și 10 lei sau cu monede de 50 de bani. Tariful pentru o oră de parcare este de 2 lei. Edilii au mai avut în plan construirea unui număr de două parcări în cartierul Alexandru cel Bun și bd. Independenței, în fața Universității de Medicină. Primăria punea la dispoziție terenurile, iar un investitor urma să suporte investiția. Licitațiile au căzut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`