Prima pagină » Radio » Actualitate » Prima zi de școală pentru Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu. Victor Slav a fost și el prezent

Prima zi de școală pentru Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu. Victor Slav a fost și el prezent

05 sept. 2022, 11:23,
în Radio

Pentru Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, a început școala, micuța fiind înscrisă de mama ei în clasa zero. Pentru fiica celor doi, care va împlini 7 ani pe 26 septembrie, este un moment important. Astfel, în prima zi de școală, Sofia a fost însoțită de părinți, dar și de bunica maternă, mama Biancăi.

Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, a început școala

Micuța Sofia este, începând de luni, 5 septembrie, o școlăriță în toată regula. Bianca Drăgușanu trece printr-o perioadă foarte emoționantă ca mamă. Fiica ei, Sofia, a devenit o domnișoară în toată regula, iar de acum a devenit școlăriță. Cu această ocazie, diva a transmis fanilor ei din mediul online că Sofia va începe o nouă etapă din viața ei.

Micuța Sofia va împlini 7 ani pe data de 26 septembrie, așa că era momentul potrivit să devină școlăriță. Este o zi plină de emoții atât pentru Bianca Drăgușanu, cât și pentru fiica sa, care a luat startul unei etape cu totul diferită pentru ea, plină de lucruri și prieteni noi.

Bianca Drăgușanu nu s-a putut lăsa neatinsă emoțional de acest eveniment important din viața fiicei sale. De la deschiderea noului an școlar nu a putut să lipsească tatăl său, Victor Slav, care a ținut-o de mână pe micuță în permanență. Totodată, a fost prezentă și bunica micuței, mama Biancăi Drăgușanu.

„Eu astăzi am mari emoții, de nu-mi găsesc cuvintele. Sofia merge la școală, de azi este școlar. Ești fericită? Da? Ce sunt alea, mama, emoții? Ești copil fericit? Dar eu sunt”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Bianca Drăgușanu a surprins inclusiv primele momente în care fiica sa a interacționat cu cea care îi va fi învățătoare pentru următorii ani. Nu doar Bianca Drăgușanu este copleșită de emoții, ci și Sofia, care se declară fericită, dar și foarte emoționată.

Prin ce dramă a trecut mama Biancăi Drăgușanu

În urmă cu aproape șase ani, mama Biancăi Drăgușanu, Madi, a trăit o adevărată dramă, atunci când a fost diagnosticată cu cancer de piele! Fiica ei a fost cea care a salvat-o! Între Bianca Drăgușanu și mama ei este o relație specială, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. În mai toate momentele grele prin care Bianca a trecut, în viață, fie ele pe plan personal cu iubiți agresivi sau suferință cruntă, fie pe plan profesional, mama vedetei i-a fost alături și a susținut-o cu cele mai bune sfaturi și cu tot ceea ce a putut. Mai mult, de când a venit pe lume micuța Sofia, fetița Biancăi și a lui Victor Slav, Madi nu s-a mai dezlipit de nepoțică, implicându-se total în creșterea și educarea ei.

La rândul ei, și Bianca Drăgușanu aproape că a mutat munții din loc atunci când a aflat, cu stupoare, că mama ei a fost diagosticată cu cancer de piele. La vremea respectivă, blondina a luat la picior clinicile și a plătit bani grei pentru analize și investigații amănunțite ca să-și salveze mama. Atunci, Madi a fost supusă unei intervenții chirurgicale la nivelul feței, în zona nasului. Din fericire, operația a salvat-o pe mama Biancăi Drăgușanu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *