Prima pagină » Cancan ultimă oră » Prima soție a cunoscutului actor Florin Piersic a murit. Aceasta a fost uitată de toată lumea

Prima soție a cunoscutului actor Florin Piersic a murit. Aceasta a fost uitată de toată lumea

11 nov. 2022, 15:15,
în Cancan ultimă oră

Florin Piersic şi Tatiana Iekel au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Actriţa s-a născut în anul 1932 la Iaşi şi a fost o prezenţă discretă. Tatiana Iekel şi Florin Piersic sunt părinţii lui Florin Piersic Jr.

Deși s-au căsătorit în 1962, aceasta fiind prima soție a lui Florin Piersic, cei doi au divorțat în 1974. „De Tatiana m-am despărțit pentru că n-a mai mers, pur și simplu. Eram foarte tânăr și buimăcit de succes”, spunea Florin Piersic.

Căsnicia celor doi nu a fost una foarte fericită. De altfel, în emisiunea Acces Direct, într-unul dintre ultimele interviuri pe care Tatiana Iekel le-a acordat la un post TV, aceasta a declarat că ea a fost cea care și-a dorit divorțul de celebrul actor:

“Nu a fost iubirea vieţii mele. N-aş putea să spun asta. Iubirea vieţii mele a început când aveam 13 ani şi eram elevă la iaşi. El a fost cea mai mare iubire a vieţii mele şi ne-am despărţit din cauza lui Florin”, a declarat atunci Tatiana Iekel.

„Este un om care ar fi trebuit să fie liber toată viaţa… Era un crai veşnic curtat… Se îndrăgostea de toate partenerele cu care juca, iar la un moment dat s-a îndrăgostit atât de tare de una dintre partenerele lui şi i-am spus că e mai bine să ne despărţim”, a spus marea actriţă.

În 2017, la 84 de ani Tatiana Iekel ne-a părăsit definitiv la spitalul Militar din Capitală. Dar trupul actriței nu a fost depus la vreun teatru din Capitală, așa cum se obișnuiește pentru că familia a anunțat dispariția celei care a fost Tatiana Iekel abia după ce aceasta fusese deja înmormântată.

Cine este Anna, actuala soţie a lui Florin Piersic

De-a lungul vieţii sale, Florin Piersic a avut mai multe căsnicii, dar marea dragoste a fost Anna Torok. Actorul s-a căsătorit pentru prima dată cu Tatiana Iekel. Povestea lor de dragoste a început la Pariş, în anul 1958, iar după doi ani de relaţie s-au căsătorit.

Mariajul lor s-a sfârşit în 1974, iar din rodul iubirii lor a rezultat Florin Piersic Jr. La scurt timp după separare, Florin Piersic şi-a găsit fericirea în braţele Otiliei Barbath. Relaţia nu a rezistat prea mult, pentru ca Otilia l-a prins pe îndrăgitul artist cu o studentă la Teatru pe nume Gabriela Vlad. Următoarea relaţie a fost cu actriţa de origine maghiară Anna Szeles.

S-au căsătorit în anul 1975, iar un an mai târziu s-a născut băieţelul lor, Daniel. Au divorţat în 1985, iar actriţa s-a mutat atunci în Ungaria cu copilul lor. S-a împăcat apoi pentru o scurtă perioadă cu Gabriela Vlad, apoi a avut o relaţie cu Angela Similea, dar povestea lor de dragoste s-a terminat când artistă s-a întors în braţele lui Victor Surdu.

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasări și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toţi. La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, până ne-am cuplat de tot. A fost o „lipitură’ în toată regulă, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere(…) Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeleş. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine”, a povestit actorul Florin Piersic.

Se pare că marea dragoste a lui Florin Piersic a fost actuala sa soţie, Anna Torok, de meserie contabil. Cei doi s-au cunoscut într-un avion, în 1986.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`