Prima pagină » International » Prima reacție a preşedintelui Joe Biden, care a vorbit cu adversarul său republican – VIDEO

Prima reacție a preşedintelui Joe Biden, care a vorbit cu adversarul său republican – VIDEO

14 iul. 2024, 18:40, 1 ,
BZI.ro, în International
Prima reacție a preşedintelui Joe Biden, care a vorbit cu adversarul său republican - VIDEO

Preşedintele Joe Biden a discutat cu Donald Trump după tentativa de asasinare din Pennsylvania și a spus că este recunoscător că fostul preşedinte și actualul său adversar în cursa pentru Casa Albă este în siguranţă, relatează news.ro, care citează Reuters și CNN.

Vorbind de la Rehoboth Beach, Delaware, la aproximativ două ore după atacul împotriva lui Trump, Biden a declarat: „Nu există loc în America pentru acest tip de violenţă”.

Biden a profitat de ocazie pentru a cere ţării să fie unită. „Nu putem permite ca acest lucru să se întâmple. Nu putem fi aşa”, a spus președintele american.

Casa Albă a precizat că Joe Biden şi Donald Trump au discutat după atac.

Preşedintele a declarat anterior, într-un scurt discurs, că încearcă să ia legătura cu predecesorul şi contracandidatul său în alegerile generale din 5 noiembrie, după ce acesta a fost rănit în urma unui schimb de focuri la un miting din Pennsylvania.

Joe Biden a vorbit, de asemenea, cu guvernatorul democrat al Pennsylvaniei, Josh Shapiro, şi cu Bob Dandoy, primarul oraşului Butler, unde au avut loc împuşcăturile, a transmis Casa Albă.

Biden urmează să primească duminică dimineaţă informaţii actualizate „de la oficiali din domeniul securităţii interne şi de la forţele de ordine”, potrivit Casei Albe.

Preşedintele Biden se va întoarce la Casa Albă din Rehoboth Beach, Delaware, mai devreme decât era planificat. El își propusese iniţial să rămână în Delaware până luni şi să zboare direct în Texas pentru evenimente.

Comentarii
  • Nu exista loc, nu exista loc..
    dar aveti liber la arme si le puteti lua de oriunde.. malluri, statii peco, 24/7, nine-eleven
    Industria de arme e mult prea puternica si ea pune presedintele de fiecare data.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *