Prima pagină » Actualitate » Prima reacție a polițistului, demis pentru că i-a dat motocicleta și echipamentul Dianei Șoșoacă
Prima reacție a polițistului, demis pentru că i-a dat motocicleta și echipamentul Dianei Șoșoacă

Prima reacție a polițistului, demis pentru că i-a dat motocicleta și echipamentul Dianei Șoșoacă

05 aug. 2024, 17:00,
în Actualitate

Ministerul de Interne a decis destituirea polițistului Valer Kovacs, după ce acesta i-a împrumutat motocicleta și echipamentul de Poliție, senatorului Diana Șoșoacă pentru a-și face un clip electoral. Kovacs susține că el a fost dat drept exemplu pentru că MAI „dorește polițistul umil și slugarnic”.

„Din păcate, conducerea Ministerului de Interne vrea altceva. Vrea polițistul umil și slugarnic. Care nu comentează și care nu iese la proteste și nu face nimic. Eu trebuia să fiu dat exemplu, nu faceți ca și Kovacs Valer pentru că veți păți ca și Kovacs Valer.”

MAI l-a destituit

Poliţistul Valer Kovacs, cel care i-a împrumutat Dianei Şoşoacă motocicleta şi casca de poliţist, a fost destituit. În ciuda faptului că poliștilor le este interzis să-și înstrăineze motocicletele sau echipamentul de muncă, Kovacs susține că nu a greșit cu nimic și a continuat să promoveze mesajele politice ale Dianei Șoșoacă.

„A adus jigniri unor categorii profesionale în ansamblul lor (magistraţi etc.), a exprimat opinii contrare intereselor României sau preferinţe politice, a încălcat obligaţia de a respecta confidenţialitatea datelor dobândite în timpul serviciului, a difuzat materiale care au instigat la indisciplină, a fost lipsit de respect faţă de colegi sau alte persoane şi nu a asigurat informarea corectă a cetăţenilor”, afirmă MAI, informează News.ro.

Diana Șoșoacă îi oferă un loc pe listă la alegerile parlamentare

Diana Șoșoacă anunță că îl invită pe fostul polițist să intre în S.O.S România și îi va oferi un loc la alegerile parlamentare.”Abuzul comis de MAI împotriva poliţistului Valer Kovacs arată corupţia şi dictatura din sistem care rejectează toţi profesioniştii care doresc să îşi facă datoria.

Valer Kovacs a fost pedepsit pentru că a amendat CNAIR care pune în pericol şoferii prin întreţinerea defectuoasă a şoselelor, precum şi pentru criticile pe care le-a adus MAI care nu mai este în serviciul populaţiei României, ci a reţelelor politice şi infracţionale.

I-am oferit lui Valer Kovacs încă de acum doi ani posibilitatea de a fi angajat ca şi consilier al meu la Senat, iar ulterior, în acest an, i-am spus foarte clar că dacă MAI îl va da afară din serviciu îl voi angaja ca şi asistent de europarlamentar şi va fi candidatul Partidului S.O.S. România pentru Parlament, iar în cazul în care S.O.S. România ajunge la guvernare, Valer Kovacs este propunerea partidului pentru postul de Ministru de Interne. Oferta anunţată rămâne deschisă pentru Valer Kovacs deoarece acest om valoros trebuie să îşi continue munca în serviciul cetăţenilor români.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *