Prima pagină » Local » Prima reacție a Poliției Iași după tentativa de jaf armat: „A amenințat angajații și le-a cerut bani”
Prima reacție a Poliției Iași după tentativa de jaf armat: „A amenințat angajații și le-a cerut bani”

Prima reacție a Poliției Iași după tentativa de jaf armat: „A amenințat angajații și le-a cerut bani”

26 sept. 2024, 20:16,
Redacția BZI în Local

Inspectoratul de Poliție Județean Iași a avut o primă reacție cu privire la tentativa de jaf armat de la BCR din cartierul Alexandru cel Bun.

UPDATE 22:00: Cms. Șef. Mihai Svalja, adjunctul șefului Inspectoratului de Poliție Județean Iași, detalii cu privire la tentativa de jaf armat.

„La data de 26 septembrie 2024, ora 18.05, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Iași a fost sesizat de sediul central al unei bănci din municipiul București, cu privire la faptul că într-o sucursală a acesteia din municipiul Iași, un bărbat deghizat, ce avea asupra lui un obiect ce părea a fi un pistol, a pătruns în incinta sediului băncii, a amenințat cu acel obiect cei trei angajați care se aflau în sediul sucursalei, le-a solicitat banii care se aflau în bancă. În acel moment, în bancă nu se aflau bani, el a constatat că nu a găsit niciun ban, a părăsit incinta sucursalei fără a vătăma vreo persoană. Le-a cerut angajaților telefoanele mobile ca să nu anunțe organele de poliție”, a transmis Cms. Șef. Mihai Svalja, adjunctul șefului Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Poliția Iași transmite fapul că bărbatul a amenințat angajații care se aflau în sediu și le-a cerut bani, iar acum este căutat.

„În seara de 26.09.2024, in jurul orei 18.05, polițiștii din Iași au fost sesizați prin apel 112 de către sediul central al unei unități bancare, despre faptul că, la ora 17:20, într-o sucursală din municipiul Iași, ar fi intrat o persoană necunoscută, deghizată, având asupra sa un obiect ce părea pistol, cu care a amenințat angajații care se aflau în sediu și le-a cerut bani.

Persoana nu a sustras nicio sumă de bani și nu a fost rănită nicio persoană.

La scurt timp, aceasta a părăsit sediul băncii.

În cauză, s-a constituit o echipa operativă complexă, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției Municipiului Iași, care efectuează cercetări, în vederea identificării persoanei și pentru stabilirea situației de fapt”, transmit reprezentanții IPJ Iași.

Citește și:

Jaf armat la BCR Iași! Un individ mascat și înarmat cu un pistol a pătrus în bancă 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024