Prima pagină » Cancan ultimă oră » Prima reacție a Oanei Leonte, după ce s-a aflat că ar avea o relație cu Liviu Dragnea. Ce spune tânăra de 25 de an

Prima reacție a Oanei Leonte, după ce s-a aflat că ar avea o relație cu Liviu Dragnea. Ce spune tânăra de 25 de an

25 iul. 2022, 20:01,
în Cancan ultimă oră

Deși se apropie de 60 de ani, Liviu Dragnea încă încearcă să își găsească jumătatea atât la propriu, cât și la figurat. În urmă cu ceva timp, înainte de a fi închis, politicianul anunța că urmează să se căsătorească cu Irina Tănase, tânăra de care era îndrăgostit iremediabil.

Doar că, la eliberare, lucrurile nu au mai stat deloc așa, căci la scurt timp de când a fost pus în libertate, Dragnea anunța despărțirea de tânăra blondă, iar Irina a fost fotografiată alături de un alt bărbat.

Oana Leonte: „Viața personală trebuie să rămână personală”

Acum, pentru prima dată de când este singur, politicianul s-a fotografiat în compania unei alte tinere, despre care se spune că este noua lui cucerire. Tânăra, pe nume Oana Diana Leonte are 25 de ani și este născută în Buzău, iar acum a fost pusă la conducerea organizației de tineret a partidului lui Liviu Dragnea, Alianța Pentru Patrie.

Zvonurile au apărut după ce Oana și Liviu s-au fotografiat împreună, zâmbitori, lăsând loc astfel interpretărilor. Însă, acum, tânăra, în cadrul unei interviu de pe urma căruia se aștepta un răspuns clar în ceea ce privește relația ei cu Dragnea, nu a făcut altceva decât să lase lucrurile în incertitudine.

Șatena, deranjată atunci când a fost întrebată ce fel de relație are cu Liviu Dragnea

Șatena, care a cochetat înainte cu lumea modei, dar și a publicității, s-a arătat deranjată atunci când a fost întrebată ce fel de relație are cu Liviu Dragnea și nu a spus foarte multe.

„Ar trebui să răspund la această întrebare?”, spus Oana Leonte, notează Fanatik.

Oana Leonte nu a confirmat presupusa relație pe care ar avea-o cu Liviu Dragnea, dar, în același timp, nici nu a infirmat zvonurile apărute.

Ulterior, conștientă fiind că acum este sub lupa opiniei publice, Oana Leonte nu a lăsat bariera jos. Liderul organizației de tineret a lui Liviu Dragnea preferă ca viața personală să rămână privată și se focusează pe lumea politică.

„Consider că viața personală trebuie să rămână personală. Nu doresc să discut despre asta. Chiar dacă sunt implicată în politică, viața personală mă privește”, a mai spus tânăra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *