Prima pagină » International » Prima reacție a mamei lui P. Diddy, după ce a fost acuzat de agresiune de peste 120 de persoane

Prima reacție a mamei lui P. Diddy, după ce a fost acuzat de agresiune de peste 120 de persoane

07 oct. 2024, 19:00, 1 ,
Redacția BZI în International

Mama rapperului P. Diddy, acuzat de peste 120 de persoane de abuz sexual, a declarat, luni, că este „devastată și profund întristată” de acuzațiile care îi sunt aduse fiului său, însă le consideră pe toate „minciuni”, scrie BBC.

Muzicianul american a fost arestat în luna septembrie pentru agresiuni sexuale, trafic de persoane și crimă organizată. El este reținut în Manhattan, după ce i-a fost refuzată eliberarea pe cauțiune.

Mama lui P. Diddy, Janice Small Combs, și-a apărat fiul

Mama lui P. Diddy, Janice Small Combs, și-a apărat fiul, spunând că, „nu sunt aici să-mi prezint fiul ca fiind perfect, pentru că nu este. A făcut greșeli în trecut, la fel ca noi toți”, dar el „nu este un monstrul, așa cum a fost portretizat”.

„Este sfâșietor să-mi văd fiul judecat nu pentru adevăr, ci pentru o narațiune creată din minciuni”, a transmis ea.

Declarația femeii a fost făcută la cinci zile după ce P. Diddy Combs a fost acuzat de peste 120 de persoane, atât femei, cât și bărbați, de agresiune sexuală, viol și exploatare sexuală. Avocatul cântărețului a negat aceste acuzații, numindu-le „false și defăimătoare”.

O parte dintre victimele care îl acuză pe P. Diddy de abuz erau minore

O parte dintre victimele care îl acuză pe P. Diddy de abuz erau minore la momentul faptelor. Avocatul acuzării a dat exemplul unui băiat de nouă ani care a fost „abuzat sexual aparent de Sean Combs şi de alte câteva persoane de la studio, în schimbul promisiunii unui contract de înregistrare pentru el şi părinţii săi”.

O fată, de 15 ani, a fost violată de artist și alte persoane la o petrecere, după ce a fost drogată.

Nu este prima dată când P. Diddy este acuzat de abuz sexual. În 2023, fosta sa parteneră, Cassie Ventura, l-a acuzat pe artist de viol. Combs a negat acuzațiile, iar cazul a fost soluționat la doar o zi după ce a fost depusă plângerea.

Ulterior, el a fost dat în judecată de alte 12 femei, multe dintre ele acuzându-l pe rapper că le-a drogat și agresat sexual.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`