Prima pagină » Cancan » Prima reacție a lui Cătălin Moroșanu, după ce în urma unei coincidențe de nume s-a zvonit că a murit. S-a trezit bombardat cu mesaje

Prima reacție a lui Cătălin Moroșanu, după ce în urma unei coincidențe de nume s-a zvonit că a murit. S-a trezit bombardat cu mesaje

03 mart. 2023, 11:53,
BZI.ro, în Cancan

Informația privind decesul unui preot constănțean, pe nume Cătălin Moroșan, a stârnit un val de reacții în mediul online. Mulți dintre internauți au crezut că este vorba despre Cătălin Moroșanu și au intrat în panică.

Luptătorul s-a trezit cu zeci de mesaje din partea celor care îl urmăresc, dar susține că nu este prima oară când i se întâmplă asta.

Prima reacție a lui Cătălin Moroșanu, după s-a zvonit că a murit

Cariera impresionantă în sport, pe care și-a clădit-o de-a lungul anilor, l-au făcut pe Cătălin Moroșanu  să-și creeze un renume și să se bucure de un succes răsunător. Totuși, au fost și momente când notorietatea l-a pus în situații incomode. De curând, luptătorul a ajuns ținta unor fake-news-uri din cauza unei simple coincidențe de nume.

Moroșanu s-a trezit bombardat cu mesaje din partea celor care îl urmăresc, după ce informația privind decesul unui preot constănțean, cu același nume, a devenit virală pe internet: „Am văzut că ați făcut o postare astăzi, că am murit. Am primit mesaje, ei m-au întrebat, dar au mai apărut astfel de știri, cred că cineva îmi vrea moartea, dar nu știu cine!”, a declarat sportivul, pentru cancan.ro.

Cum îl cheamă, de fapt, pe Cătălin Moroșanu în buletin?

Coincidența care a dus la un val de reacții în mediul online a scos la iveală și un detaliu mai puțin știut despre cel supranumit „Moartea din Carpați”. Cătălin a dezvăluit că numele lui este de fapt „Moroșan”, nu „Moroșanu”, așa cum îl strigă toată lumea în prezent:

„Cătălin Moroșanu: Hai să îți arăt în buletin cum mă cheamă – Cătălin Moroșan!

Reporter: Păi și noi de ce te știm drept Moroșanu?

Cătălin Moroșanu: Pentru că îi e mai ușor românului, ca limbă, să zică Moroșanu decât Moroșan.”, a explicat luptătorul pentru sursa citată.

Câți copii are Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu și-a dorit mereu copii și până în prezent are o fetiță pe nume Natalis. Luptătorul este căsătorit cu Georgiana cu care are o relație de 19 ani. Sportivul a fost mereu discret când a venit vorba de familia lui și nu a oferit prea multe detalii cu privire la viața sa personală.

Atunci când a fost implicat în show-ul tv „Survivor”, Cătălin Moroșanu a spus că cel mai mult a regretat faptul că nu a putut fi prezent la ziua fiicei sale.

Fetița lui Cătălin Moroșanu s-a născut prematur, la 2.1 kg și a avut unele probleme neurologice. Trecând prin acele momente grele, luptătorul a evitat ulterior să mai ofere alte amănunte despre Natalis. Aflat în competiția “Survivor România”, sportivul a recunoscut că a trecut prin clipe extrem de grele atunci când nu a putut fi alături de fiica sa când și-a serbat ziua de naștere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *